اولی رو خیلی دوسش دارم ولی خب یجورایی بیعرضست و داره از چشمم میوفته
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سختهولی هیچکدوم اگه اولی حداقل یکاری داشت بنظرم اوکی بود
خب فرض کنید فقط همین دو مورد رو دارم
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
هیچکدوم عزیزمولی اگه خیلی مجبور باشم دومی چون قیافه مهمه ولی بنظرم از درامد و شغل مهمتر نیست. ولی با ...
شعل و درآمد بنظرم اندازه جربزه مهم نیست که اولی نه شغل و درآمد داره و نه عرضه و نه حتی یه پدر پولدار که حمایتش کنه
پسربیکار و بی عرضه که اصلااااا زندگیت جهنم میشه اونموقع خودت از ریخت و قیافه میوفتی🫠
منم همینو میگم ولی دلم باز پیششه