2777
2789

من اصولا دلم نمیاد لباس های گرون بخرم. میگردم جاهایی پیدا کنم که بپسندند و قیمتشم مناسب باشه.

الان دارم با خودم میگم خوب نبود مثلا به جای سه دست لباس، یکی می خریدم ولی خاصصصص که کیفشو ببرم؟

یه چندتا پیج دنبال میکنم عااااشق لباساشم، جای دیگه هم ندیدم. ولی دلم نمیاد براش پول بدم. الان استوری شو می دیدم با خودم گفتم شاید به جای سه دست لباس تو کمدم، پول جمع میکردم یکی از این میگرفتم بهتر بود.

دغدغه یه مامان وقتی تب داری و حالت بده، و منتظری یکی بیاد پیش بچه بری درمونگاه؛)))))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کمتر و شیک

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بلات دوره دارو نداری تو خونه؟ 

من ترجیحم جنس و کیفیت خوبه حاضرم کهنه هام رو بپوشم ولی جنس بدنخرم، کم میخرم و با کیفیت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خانوما مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من توی لباس اول از همه کیفتش برام مهمه هم اینکه ساده و شیک باشه بهم بیاد  بعد قیمت مناسب 

بعضی مغازه ها کلا خیلی گرون میدن من مامانم برای خودش یک پیراهن گرفت  توی یک مغازه دیگه هم دقیقا همون پیراهن و دیدیم با همون طرح و جنس  اونجا 400 تومن گرون تر میداد از جایی که مامانم خریده بود  

ای جان استامنوفن بخور مامانی ک شبها تا صبح بیدار بالاسر بچه ات موندی و هزارتا کار کردی تا بهتر شه ول ...

عزیز مهربون چه حس خوبی گرفتم از پیامت

استامینوفن سه ساعتی دارم میخورم از دیشب، سرم لازمم فایده نداره دیگه

دیگه باید لباس رو از زندگی حذف کنیم. خیلی گرونه

خیلییییی واقعا

آدم یه عروسی دعوت میشه مثلا به جای خوشحالی باید بشینه غصه لباس مناسب بخوره

منم یه دور وزن اضافه کردم این دوسه سال، لباس قبلیام تنم نمیشه حرررررص میخورم:/