2777
2789
عنوان

بچه ها یه گوهی خوردم مهم ترین رازمو به دوستم گفتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2989 بازدید | 106 پست
باشع ولش

تو اینکارو بکن من قول میدم هم آبروت حفظ میشه هم یه شوهر یا نخواستی پارتنر خوب نصیبت میشه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارع😢

منم یه دوست داشتم تو خونم راهش دادم اجازه دادم باهام زندگی کنه تا تو کوچه نمونه یکی دو سال بود تا تونست خونه بگیره بعدش دوس پسرمو قاپید وقتیم شاکی شدم هر چی ازم میدونست با هزارتا دروغ دیگه به همه آشناهام گفت 😂😂😂😂 حالا خداروشکر همه میشناختنش چه موجودیه از اون موقع پشت دستمو داغ کردم دیگه به کسی اعتماد نکنم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هیچی نمیخام فقط میخام این به گوش خانوادم نرسع

توبه کن با خدا و امیرالمومنسن که روز تولدشونه حرف بزن 

صد تا دویست تا صلوات بفرست 

خدا ببخشه دیگه نمیذاره به گوش کسی برسه خودش ردیف میکنه همه چیو 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
منم یه دوست داشتم تو خونم راهش دادم اجازه دادم باهام زندگی کنه تا تو کوچه نمونه یکی دو سال بود تا تو ...

توروخدا آدما چقدر بدبخت شدن 

اینا ذلیلی یک انسانه 

توروخدا آدما چقدر بدبخت شدن اینا ذلیلی یک انسانه

آره بخدا گاهی میگم کاش حداقل بدی کرده بودم دلم نمیسوخت حتی همه میگفتن این آدم درستی نیست من پشتش در میومدم وقتیم اونکارو کرد همه بهم گفتن ما که تورو میشناسیم اینارو بهت میگیم بفهمی وقتی میگیم لجنه باور کنی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اتفاقی که افتاده ،با فکر کردن و خودخوری چیزی درست نمیشه هیچ ،بدترم میشه،اول اینکه درمورد این موضوع دیگه با دوستت یک کلمه هم حرف نزن،پیش کشید حرف ،بگو حالا من یه چی به تو گفتم تو چرا باور کردی اخه ،با اعتماد بنفس بعد حرف رو سریع عوض کن

اصلا باهاش تو چت و پیامک شرکت نکن ،بهونه بیار

دوم اینکه دست از سرزنش خودت بردار،ادم نباید گناهش رو بازگو کنه و خدا ناراحت میشه چون اون عیب پوش،خالصانه توبه کن،

یادتم باشه پسرها اینن که تا به اون مقصودشون رسیدن اون دختر یا زن واسشون بی ارزش میشه کاملا حتی اگه نگن

اره پشیمون گناهت باش و توبه کن و از خدا بخواه دستت رو بگیره ولی سرزنش کار شیطان هست ،هیچ اهمیت نده ،جلو اون دوستتم با اعتماد به نفس رفتار کن و دیگه هیچ وقت درمورد اون موضوع صحبت نکن

هروقت ترس اومد تو ذهنت و خود سرزنشی و فکرهای بعدش ،سریع پناه ببر به خدا و دکر 

حسبنا الله ولله و نِعمَ الوکیل رو بگو 

و ذکر یونسیه هم حتما بگو بلد نیستی بزن سرچ میاد برات

حالا هم خودتو دیگه اذیت نکن عزیزم ،کی هست ازین خطا ها براش پیش نیومده باشه ،فقط عبرت بگیر

روز تولد امام علی ع هست ان شالله یک مرد خوب هم قسمتت بشه ،الهی امین❤