من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از فامیلامون بود شبش تو اینستا پیام داد یهوییگفت اگه بیام خواستگاریت قبول میکنی منم گفتم اره🙄😐😑🤣 ...
دروغ میگییییییییی چه جالب
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
دوستم روش کراش زد پیجشو داد به من بعد منم روش کراش زدم شدید البته نخ نمیدادم فقط استوریاشو نگاه میکردم
ولی نه به من رسید نه به اون دوست عوضیم
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
یکی دیگم بود پسره ساعت ۱۲ نصف شب پیام داده بود برادر دوست مادرم
تا یک هفته همش پیام میداد منم دانشگاه بودم اخر سر مادربزرگشو فرستاد خاستگاری ولی خب من ردش کردم
اولین کسی بود که خیلی منو میخواست ولی خب من بخاطر تفاوت های اعتقادی که داشتیم ردش کردم
اره من نمیتونم خودمو کنار کسی تصور کنم که مثلا مشروب میخوره یا کسی که بشدت مذهبیه مثلا ازم بخواد چادر بپوشم