2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها ی عزیزببخشیدمنو💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله توسل جستن ب هر چیزی درست نیسمثلا یکی بیاد بخواد از پارتی استفاده کنه تا ب سمتی برسه این اشتباه م ...

اگر دین خداست گفته تنها تورا میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم اصل اول دین اسلام توحید یعنی یکتا پرستیه شریک قرار دادن برای خداوند شرکه حالا اون فرد هر کی با هر اعمالی باشه فرق نداره 

میتونستی کارهاشو بگی و اینکه برات قابل احترام بوده همین

عزیزان مامانم مریضه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

برا شفای مامانم ۳ مرتبه حمد بخونه

هدیه کنه به بی بی شریفه 

ممنونم 🌷🌷

لطفا هر کس حمد خوند  لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
اگر دین خداست گفته تنها تورا میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم اصل اول دین اسلام توحید یعنی یکتا پرس ...

این  حرف شما وقتی درسته که با واسطه قرار دادن افرادی که پیش خدا ارزش دارند، در اعتقاد ما به وحدانیت خدا خللی وارد بشه، دوستمون مثال قشنگی زد برای واسطه قرار دادن 

خدا شاید خواسته ی منو قبول نکنه ولی به امام حسین که نه نمیگن🥲

گفتم امام حسین چون ایشونو خیلی دوس دارم و واسطه قرار میدم

جریان بارداری وکربلارفتن مادرشوخوندی ؟جالب بودبرام

الان نگاه کردم

البته از شهید محمد ابراهیم همت بود

اما بسیاااار جالب بود

ولی قضیه مادر شهید هادی باز جالب بود الان نگاش کردم ک برادرش اومده بود داخل برنامه رامبد جوان

اگر دین خداست گفته تنها تورا میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم اصل اول دین اسلام توحید یعنی یکتا پرس ...

بله دین واحد الهی میگه ایاک نعبد و ایاک النستعین

همینی ک شما گفتین

یعنی کسی بخواد امام ها رو عبادت کنه حرامه

کسی بخواد شهدا رو عبادت کنه حرامه

کسی بخواد از هوای نفسش ک خلاف دستور خدا رو بگه اطاعت کنه اشکال داره 

و این با حرف من منافات نداره

بهتره دوباره پست منو بخونین و تفاوتش رو با پست خودتون ببینین و متوجه میشین که منظور من توکل کردن و عبادت شهدا نبود بلکه وسیله قرار دادن اونها برا تقرب به خداوند بود

عجب.... عکسشو گذاشتیا ولی یکارم ازش نمیدونی . اوکی موفق باشی ...

مهم ترین کارشون  این بوده که برای دفاع از مردم و وطنش شهید شده .

ضمن اینکه کتاب ایشون معروفه و توی کتاب با جزئیات به فعالیت های ایشون قبل از جنگ تا شهادت پرداخته شده .

ی سری رفتارا این شهید رو از شهدای دیگه متمایز میکنه که تا کتاب رو نخونید متوجه نمیشید .

اگر شیعه باشید اینو میدونید که اصل شفاعت و توسل در اسلام با استناد به آیات قرآن یک امر پذیرفته شده هست .و مورد توسل صرفا امام نیست و هر فرد مقرب به درگاه الهی میتونه واسطه فیض الهی باشه .

اینم یک حدیث از رسول خدا ص رسول خدا(ص)  که فرمودند  سه گروه هستند که در روز قیامت شفاعت می‌کنند و خدا هم شفاعت آنان را می‌پذیرد: پیامبران ، سپس عالمان و سپس شهیدان.

اگر هم شیعه نیستید و علاقمند شدید تو تاپیک شیعیان سوالاتتون رو بپرسید بگید منبع معرفی کنم.

تا جای ک می شناسم شما یه کاربر محترم هستین❤

قربون محبتت عزیززززم 😘😍

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
نگو هیچتو اون دنیا نشونت میدن ک توسلتون هیج نبودهشک نکن خواهرمطمئن باش ب نوعی جواب گرفتینمگه میشه کس ...

بخدا، میخاستم یه اخلاق زشت وزننده از شوهرم دور بشه چندبار توسل کردم ولی هیجوقت درست نشد