2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها ی عزیزببخشیدمنو💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 46 پست
عکس پروفایل استارترشهید ابراهیم هادیخیلیااااااا و شاید میشه گفت همه اونهایی ک بهش توسل پیدا کردن، حا ...

همه شهدا عشقند و همشون عاشق بودن😍

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
عکس پروفایل استارترشهید ابراهیم هادیخیلیااااااا و شاید میشه گفت همه اونهایی ک بهش توسل پیدا کردن، حا ...

حاجت گرفتن و توسل جستن . جلل الخالق اینارو جدیدا دارم میشنوم دیگه 🙌 ولی تو دین اسلام فقط باید به خدا توسل کنی و از خودش کمک بخوای پرستش هر چیز از سنگ چوب طلا .... تا انسان حتی  امام کفره . دیگه زیاده روی خدایی میکنین در زدن چنین حرفایی 

بعد من پرسیدم کین و چکار در حق مردم کردن نه شما اعتقاداتت چیه نسبت به ایشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی چجوری توسل میکنن

خب هر کی به زبان خودش

بسم الله کن و باهاش حرف بزن

میتونی هم یکم تو نت درباره‌ش سرچ کنی و از زندگیش و داستان هاش بخونی

شهید زین الدین هم همینجور

ایشون هم واقعا معجزه می‌کنن.... خیلی جالبه

من چندبار توسل کردم اما هیچ😔

آبجی ان شاالله حاجت روابشین  به حضرت  مهدی هم متوسل بشین خیلی جوابه

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

جریان بارداری وکربلارفتن مادرشوخوندی ؟جالب بودبرام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتر ببینید

تاپیکات که همه مذهبیه چرا باید موجب رنجش کسی بشه اونی که با خوندن این تاپیکها ناراحت میشه مشکل از خودشه 

شما هم رو عزت نفس خودت کار کن چون اشتباهی نکردی که معذرت خواهی میکنی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
من چندبار توسل کردم اما هیچ😔

نگو هیچ

تو اون دنیا نشونت میدن ک توسلتون هیج نبوده

شک نکن خواهر

مطمئن باش ب نوعی جواب گرفتین

مگه میشه کسی ب شهید هادی و شهید زین الدین متوسل بشه و جواب نگیره!!!!!!!!!

حاجت گرفتن و توسل جستن . جلل الخالق اینارو جدیدا دارم میشنوم دیگه 🙌 ولی تو دین اسلام فقط باید به خد ...

نمیپرستن فقط ازشون میخوایم پیش خداواسطه بشن برامون همون پارتی بازیه که جوابم گرفتن خیلیا

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتر ببینید
عجب.... عکسشو گذاشتیا ولی یکارم ازش نمیدونی . اوکی موفق باشی ...

منظورتون نمی فهمم .چرامی دونم شغلشون معلم و معروف به جوانمردی خیلی ها روبا اخلاق و جوانمردی به سمت خداکشوندن یکی‌از بهترین کشتی گیران زمان خودشون 

کتابشو خوندم میشناسم ولی نمی دونم منظورتون از کار یعنی چی ؟

حاجت گرفتن و توسل جستن . جلل الخالق اینارو جدیدا دارم میشنوم دیگه 🙌 ولی تو دین اسلام فقط باید به خد ...

عزیزم ما خب ب امام ها و شهدا توکل نکردیم!! توسل پیدا کردیم

این بزرگواران رو وسیله ی رسیدن به خدا و حاجات قرار میدیم

بذار با یه مثال براتون بگم: یه بچه از پدرش خواسته ای داره، میدونه اگه خودش بگه ممکنه جواب رد بفهمه... میاد ب مامان میگه مامان تو ب بابا بگو شاید قبول کنه.... الان بچه ب مامان متوسل شده برا اینکه بابا درخواستشو قبول کنه

درواقع توسل چنین معنایی داره(منظور جایگاه خداوند نیست ک نعوذبالله خداوند نقش پدر رو داره و ائمه نقش مادر!!! بعضیا الان ممکنه بیان چنین برداشتی کنن!!! مفهوم این مثال، برا روشن کردن کلمه توسل هست)

حتی آیه قرآن هم داریم آیه۳۵ مائده

میگه برا تقرب ب خداوند ، وسیله انتخاب نمایید

یا ایها الذین آمنوا و ابتغوا الیه الوسیلة

و مفهوم وسیله بنظرتون چی میتونه باشه؟؟

بهتره بریم یه نگاهی ب تفسیر این وسیله ک آیه قرآن گفتن بندازیم

با یه سرچ ساده

بله توسل جستن ب هر چیزی درست نیس

مثلا یکی بیاد بخواد از پارتی استفاده کنه تا ب سمتی برسه این اشتباه محض هست

اما توسل پیدا کردن پیش آبرومندان درگاه الهی، این چیز دیگه ایه

یعنی چی چیبگم چجوری حاجتمو بخوام

ببین من خودم اینجورم

مثل یه رفیق ایشونو کنار خودم میبینم

اول سلام و خوش بسعادت شهدا و آبرومندان درگاه الهی و....

شهدا همیشه زنده هستن و زنده تر از چیزی ک ما تصور میکنیم...

اینجور سر صحبت رو باز می‌کنم با شهید و بعد حرفمو میزنم