2777
2789

نصمیمم جدیه و یه هدف دارم بابتش،الان شرایط شو ندارم اما بعد کنکور یا تو اواین فرصت میرم بهترین جاشم میرم ختی حاضرم برم سرکار واسه شهریه اش و بهترین مربی شهرو بگیرم؛هدفمم تیکه تیکه کردن پسرای ولو شده علاف خیابونه؛ من با ۴ تا فحش و جیغ و داد در مقابل تیکه و چشم چرونی پسرای زشت بی خانواده اروم نمیشم ازینکه فک میکنن خیلی بانمکن یا هر چی؛دلم میخواد خیلییی قوی شده باشم و به همین هدف برم تو خیابون راه برم واسه خودم و ارزو کنم همه پسرای اینظوری حداقل دوبار تو زندگیشون سر راهم قرار بگیرن منم دست و پاشونو بشکنم مردمو دورشن جمع کنم مضکه عام و خاض شن تا درش عبرت بشه براشون..واقعا ارزومه انقدر قوی شده باشم تا همشونو یه کتک درست حسابی بزنم شاید بخندین ولی حتما اینکارو میکنم حتی اگه میتونستم میکشتم شون ولی جون خودم عزیزه نمیارزه خونم حروم اونا بشه 

پسرایسایت اگه یه بارم نکاه بد یا حرف بد به دختری یا خانمی تو خیابون داشتین بدونین تو هر جایگاهی چندش ترین و نخاله ترین و بی مصرف ترین حیوونای رو زمینین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره