2777
2789
اره خیلی خدا رو ازین بابت شکر میکنم ولی خیلی داغونم پیش مشاورم میرم ولی بازم حالم خرابه

درک میکنم اما خودخوری نکن شما نقشی تو مشکلی که به وجود اومده نداری پیگیر آی وی اف باش خوب تحقیق کن

گفتن دخترا یا سالمن یا ناقل پسرا یاسالمن یا بیمار یعنی دخترا اصلا بیمار نمیشن

بله درسته

من چند مورد بیماری میکروسفالی توی چند تا خانواده دیدم.اونا هم فقط یه جنس رو یا درگیر می کرد و یا نمی کرد ولی جنس مخالف بیمار نبودن

یکی از اون خانواده ها یه پسر سالم داشت. فکر کنم ۵ تا دختر میکروسفال رو یا سقط کرد یا زایمان کرد که زنده نموندن. و در آخر یه دختر سالم به دنیا آورد.

پیشنهادم به عنوان کسی که مورد مشابه چند تا دیده به شما اینه که یا آی وی اف دختر کنید و یا آی وی اف پسر با همون اصطلاحی که خودتون گفتید انجام بدید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یکبار دیگه شانسمو امتحان میکنم ولی موندم بین طبیعی یا آی وی اف

چند سالته

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
درک میکنم اما خودخوری نکن شما نقشی تو مشکلی که به وجود اومده نداری پیگیر آی وی اف باش خوب تحقیق کن

میخام برم تهران اول مشاوره بعدم ببینم چی میگه اقدام کنم بعضیا میگن بچه های ای وی اف از لحاظ سلامتی خوب نیستن موندم بخدا هر کس یه چیزی میگه 

میخام برم تهران اول مشاوره بعدم ببینم چی میگه اقدام کنم بعضیا میگن بچه های ای وی اف از لحاظ سلامتی خ ...

نه خب من سالم دیدم ازشون ممکنه درشت هیکل نباشن 

البته همونم دیدم که درشت و قوی باشن 

بله درستهمن چند مورد بیماری میکروسفالی توی چند تا خانواده دیدم.اونا هم فقط یه جنس رو یا درگیر می کرد ...

دکتر گفت هم میتونی پسر سالم داشته باشی هم دختر البته با ای وی اف ازینم که یه دختری داشته باشم مثل خودم ناقل باشه میترسم اخه خیلی سخته

۲۹سال

وقت داری هنوز کمی به خودت زمان بده افسردگی میگیری عزیزم 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم