2777
2789

من یه دختر ۹ساله دارم و چهار سال پیش حامله شدم بچم پسر بود وقتی بدنیا اومد مشکل عصبی عضلانی داشت و کلا شل بود حتی توانایی تنفس هم نداشت بدون دستگاه دوماه تو بیمارستان بود وفوت کرد منم بعدش نزدیک دوسال دنبال آزمایشات ژنتیک بودم که مشخص شد ۶تا ژن مشترک ناشناخته داریم و مشاور ژنتیک گفت یا تخمک اهدایی بگیر یا توکل بخدا کن منم نتونستم تخمکو بپذیرم دوباره اقدام کردم بازم حامله شدم و دوباره بچم وقتی بدنیا اومد همین مشکل را داشت و تو۵روزگی فوت کرد ولی وقتی زنده بود ازش آزمایش ژنتیک گرفتیم و مشخص شد بیماری میوپاتی داره که از مادر بهش میرسه دکترا گفتن میتونی ای وی اف پی جی دی انجام بدی یا طبیعی اقدام کنی و تو۱۲هفته با یه آزمایش بفهمی سالمه یا باید سقطش کنی حالا موندم چکار کنم میشه کمکم کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش می‌توانستم الان راحت بودم

منم دوبار سقط داشتم و یه پسر هشت ساله دارم تصمیم گرفتم دیگه صرف نظر کنم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

دو راه بیشتر نداری عزیز

یک ای وی اف انجام بدی 

دو تک فرزند داشتن رو بپذیری و پرونده رو ببندی

سلامت و وقت و روحیه خودت رو از سر راه آوردی هر سری حامله میشی طبیعی و بچه از بین میره؟! به خودت رحم کن

با همسرت فامیل هستید عزیز؟ 

منم دخترم مشکل ژنتیکی داره تازه فهمیدم میوپاتیه😔ڠسالشه5

من همون اولی که بدنیا اومدن مشکلشون دیده میشد چون خیلی شدید بود و جوری هست که فقط پسرام با احتمال ۵۰٪بیمار میشن