2777
2789
اخی😂😂😂عزیژم من شباکهمیام سایت میام میشینم توسالن چون بلندمیخندم ومیترسم تواتاق باشم گوشیموبکیره ن ...

نه واس من چسبیده بم گاهیم سرک میکشه 

باس بااسم جاب جاشم داستان میشه 😄

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ادا باش جوجو بودن بهترع

والله بلد نیستم چشم باز کردم سه خواهرم بزرگ ها ازدواج کرده بودن داداش هام بزرگ شدم تا بیام به خودم بابام به رحمت خدا من تنهایی و رو پایی خودم ایستادن بلدم ادعایی بلد نیستم شوهرم که نیستش هیچ وقت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ها نکنه من برم صندوق عقب چ اشتباهی کردم باتون اومدم میموندم خونه بهتر بود🤬🤬😂😂

نه عزیزم شما نه جنابعالی بره🎀

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

سردمه.....پس بخاریو بگو روشن کنه یخ زدم

هوووف چ ادااااایی دارید یکی گرمشه یکی سردششششه دیگههه من شکر بخووورم بیام مسافرت باتون 

(هر بار همینو میگم باز میام🤣)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
از بس چاقه نفسش بالا نمیاد خروپف میکنه.....این دفعه کوکب بیاد دیگه من نمیام

یه تنه جای پنج نفر رو گرفته

سردمه.....پس بخاریو بگو روشن کنه یخ زدم

اه اه هوا ب این خوبی 

آقا روشن نکن بخاری رو من فشارم میفته😂😂

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

هوووف چ ادااااایی دارید یکی گرمشه یکی سردششششه دیگههه من شکر بخووورم بیام مسافرت باتون (هر بار همینو ...

کسی دعوت نفرستاده براتون🎀