2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکست نگیم راهمونو از هم جدا کردیم چون تفاوت داشتیم

تو تموم کردی

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
نه اونبعدش اومد من تموم کردم بعد بازم اومد ک شروع کنیم نذاشتم

الان جدیداً چیز دیگه ای غیر اون پسره ناراحتت کرده اتفاق بدی واسه آن افتاده

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
یکی با ی خط مزاحمم شد یکم طرز چت کردنش شبیه اون بود حالا نمیدونم شاید خودش بودیهو بدجور دلتنگ شدم

چه چیز جذابی داره واسه ات

خدایی هیچینه پول نه قیافه انچنانی نه تحصیلاتولی دله دیگ حرف حالیش نیس

چه محبتی بهت کرده 

نه عزیز ما حتی از روبرو همو ندیده بودیم منظورم اینه ک خط قرمز داشتیماشنا بود

فکر می کنی اشتباه کردی تموم کردی

اره خب واقعا دوسش داشتمالانم مث خوره افتاده ب جونم ک چرا اشتی نکردم

شماره شو داری