2777
2789
عنوان

چرا بازیگرا یه کامنتی میبینن که مورد‌پسندشون نیست بلاک میکنن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 57 پست
دمش گرم که بلاکت کرده.مردمم سلامت روانمشون رو از سر راه نخریدن ک بزارن بقیه با قضاوت ها و حرفای الکی ...

چرا همش عکستو  فتوشاپ و ادیت میکنی قضاوته؟ من یه زمانی چون طرفدارش بودم هرکی قضاوتش میکرد باهاش دعوا میکردم ولی آدمی که معروفه و کامنت های پبجشو باز میذاره باید انتظار هرگونه نظری رو داشته باشه نمیشه که همه ی نظر ها مطابق میلشون باشه 

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

تا حالا هیچ کس ندیده بودم فن این باشهولی بهشون حق میدم دلیل نداره برای هرچیزی اظهار نظر کنیم حق این ...

فن پیچ داره ولی اون خودش خواسته کسی از اظهار نظر کنه پس باید جنبشو داشته باشه من حرف بدی بهش نزدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توام بد سلیقه ایا

خداییش تو زمان خودش خوب بود با دست خودش خودشو خراب کرد با افاده ایی بودنش وگرنه میتونست مثل جواد عزتی پارسا پیروزفر.... اینا موفق و محبوب باشه

فکر کنم خیلی پولداره که اسپانسر فرزاد فرزین بود معلوم نیست سر چند نفر دگ مثل اون دختر کلاه گذاشته تا انقد پول جمع کرده وکیل پولی

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

از بعضی سلبریتی ها واقعا بدم میاد حس میکنن چه پخی ان

دقیقا نمونه اش همین آقا فک کنم هیچ سلبریتی مثل این مغرور و افاده ایی نیست پرنسسعلی ان اصلا🗿🎀🤌🏻

عقده این از بس یه بارم هستی مهدوی فر میخواست منو جر بده آخرشم بلاکم کرد

چرا زجرت بده؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍