2777
2789

یادمه سالها پیش که دبیرستان بودم ، شب قدر که میگفتن سرنوشت یه سال نوشته میشه ، هر سال به خدا میگفتم اصلا امسال فقط یه خواسته مهممو برآورده کن ، شغل فلانی ، ازدواج فلانی ... و برا خانوادمم میخواستم.... خدارو شکر تو این سالها یسری اتفلق خوبم بالاخره برا خانوادم افتاده ، بالاخره خوب یا بد تا حدودی گره از کارشون بسختییییی باز شده 

ولی من چی ؟ خدا منو دوس نداره تمام زندگیم غمه من چشام داغون شد از حال بد روحی و گریه . مگه چی میخاستم از این زندگیییییی . کاش جونمو بگیره ببخشم خلاصم کنه کاااش تموم شه این زندگی . زیباییم رفت بسگه زار زدم ..... الهی به روزم بیفته اونایی که قضاوتم کردن انگ سرد ساکت بودن و بی روح بودن بهم زدن بدون اینکه بدونن چیییی میشکم تو زندگیم و چقدددر تنهام .... هرچی میدوام فقطططط بدشانسی . چی از جونم نیخاید بذارید نفس بکشم دیگه نمیکشمممم نای ادامه دادن ندااارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا فکر کردی ماها که متاهلیم خیلی همسرامون همدم و یا رفیقن!؟ ولله کاش مجرد میموندم ، راحت برای خودت زندگی کنی ، ازدواج شاید فقط بچه داشتنش خوبه 

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
مشکلت چیه که ناراحتی؟

تاپیکام تا حدودی نوشتم ...

مهمترینش ؟ خیلییی تنهام ... هرچی تلاش میکنم به پول برسم یه سروسامونی به زندگیم بدم دررربرم از این خونه و آدماش و غماش ، گرخ به کارم میفته دستم بخ پول نمیرسه انگار نباااید برسم . هیچی برام نمیخوان ......‌خدا دوستم نداره و به وضوح تو تک تک احظاتم مشخصه ... 😭😭😭😭 مردم بسکه اشک ریختم . غم نداشتن همراه و همنفس و عشق دوطرفه هم امونمو بریده ........

حالا فکر کردی ماها که متاهلیم خیلی همسرامون همدم و یا رفیقن!؟ ولله کاش مجرد میموندم ، راحت برای خودت ...

والله بالله تالله حرفی از ازدواج نزدم الان 

گفتم تنهایی

یه چیزی که حیلی برام جالبه اینه که حتی اینکه دیگران تو ازدواجشون راضی نیستن هم باز باید روی زندگی من اثر بذاره ...

دوست عزیز اگر به هر دلیلی راضی نیستید جدا شید برگردید خونه پدر من ! تا بفهمی ناراحتی چیه ! بیپولی ، غم ،مشکل ،تنهایی ، زخم زبون ، جنگ اعصاب ، بیکاری . بی عشقی ... و کلییی اتفاق مزخرف دیگه 

آدما نظراتشون با هم متفاوته . اتفاقا مزخرفترین قسمت ازدواج بنظر من بچه دار شدنشه ! اگه کسی حرف از ازدواجم بزنه ، ازدواجم یه نیازه مثه خوراک ، پوشاک ، مسکن . شما اگه غذات بدمزس ، غذاتو بنداز دور ... 

اینا رو میگم که روشن شید فقط ! همین ... خوشبخت باشید