2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو داروخانه تنبلعلیوسایل جلوگیری بخر خسیسعلیاستفاده کن ازش تا نشی بچهعلی

چه ربطی داره 

این هنه ادم با این همه وسایل جلوگیرط باردار شدن 

فامیل ما با ایودی و کاندوم باردار شد 

یکی دیگه بعد از یائسگی باردار شد 

یکی دیگه با خوردن قرص جلوگیری هم باردار شد 

واقعا نشنیدی ؟ 

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

آیودی بذار همزمان باهاش یا قرص بخور یا کاندوم یا آمپول سه ماهه جلوگیری بزن 

وازکتومی کنه شوهرت یا خودت یه دکتر پیدا کن خصوصی لوله هات رو ببند خلاصه اهمیت بده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چه ربطی داره این هنه ادم با این همه وسایل جلوگیرط باردار شدن فامیل ما با ایودی و کاندوم باردار شد یک ...

اون دیگه میشه ناخواسته ک از هزاران تفر برای ی نفر پیش میاد.اونم اگر احتیاط بشه از هزاران بار ی بار براش شاااید پیش بیاد.وسیله جلوگیری ب باردار نشدن ربط داره عزیزم!

چه ربطی داره این هنه ادم با این همه وسایل جلوگیرط باردار شدن فامیل ما با ایودی و کاندوم باردار شد یک ...

عزیزم از وقتی شلوارش رو دربیاره اون بی‌صاحب رو بزاره و تا وقتی میخواد دوش بگیره درنیاره یک درصد هم امکان حاملگی نیست مگر اینکه عین قارچ هاگزایی کنه یا از هوا 

ایودی احتمال داره 

ولی از لحظه اول از ک...استفاده کنن که نه پیش آب نه بعدش نه هیچی بشه اصلا امکان بارداری نیست 

ایشون سر موعد همسرش به خدا توکل میکنه خب معلومه میشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عزیزم از وقتی شلوارش رو دربیاره اون بی‌صاحب رو بزاره و تا وقتی میخواد دوش بگیره درنیاره یک درصد هم ا ...

نخیر 

خود دکترها میگن کاندوم فقط ۵۰ درصد قابل اعتماده 

بعد شما میگی خیال راحتیه !!!

فامیلمون اورژانسی خورده باردار شده رفته دکتر گفته چرا با وجود اورژانسی باردار شدم ؟  دکتره گفته تو باور کردی اورژانسی جلوگیری میکنه !!

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده