2777
2789
عنوان

بیاید سوتی هاتونو بگید بخندیم😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 246676 بازدید | 1716 پست

یادمه کلاس شیشم بودم بعد جو گرفته بود رفتم به معلم کلاس دومم روز معلم رو تبریک بگم و یه بچه های کلاس دومی هم خودی نشون بدم و بگم مثلا من قبلا دانش اموز این بودم الان خیلی بزرگ شدم و این حرفا

هیچی دیگه رفتم کلاس جلو بچه ها به جای خانم روزتون مبارک گفتم خانم سال نو مبارک😭😂 ینی ضایع شدم پیش بچه های کلاس دومیییی کلی بهم خندیدن😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانبزرگم به تَهِ هرچیزی مثل ته ظرف و اینا میگن ک*و*ن ظرف. یه بار داشتم کشکایی که توی پیاله بود رو ...

وایییییییییییییییییییییییییی خخخخخخخخخخخخخخخ

غم گرفته دوباره صدامو.....

رفته بودیم توی پارک بعدش توی کانکس بازی ۵ بُعدی گذاشتن آقا منم رفتم بازی زامبی ها چون عینک زده بودم دقیقا عین واقعیت بود یهو دستم بالا زدم توی گوش صاحبش😂😂چقدر خوشحال بودم میگفتم یکی شون 

وقتی هم بازی تموم شد گفت تو نمیخواد پول بدی فقط برو🤣

عروسی یکی از اقوام همسرم دعوت بودیم 

خانواده منم بودن 

مامان داماد جلو در وایساده بود از مردم تشکر میکرد 

خواهرم باهاش روبوسی کرد  گفت قبول باشه 😂

خانومه یه لحظه شوک شد 

من نمیدونم برا چی با خودم بردمش عروسی 😑