2777
2789
عنوان

بیاید سوتی هاتونو بگید بخندیم😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 251334 بازدید | 1719 پست

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار تو تاکسی نشسته بودم مسافر تکمیل، اومدم بگم پیاده میشم بلند گفتم کیهههههه، تو فکر بودم همه منفجر ...

وایی تا این صفحه سردمداری 🤣🤣🤣🤣

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

من یکبار رفتم مغازه لباس زیر فروشی دیدم کسی داخلش نیست اخر مغازه قسمت لباس خانوما بود رفتم داخل دیدم یک زن چاق صد کیلیویی دراز کشیده زمین فروشنده هم داره زور میزنه گن از پاش بکشه بیرون🤣🤣🤣🤣🤣تازه به منم گفت بیا کمک

حالا چرا حذف😂😂😂سوتی من اینقدر وحشتناکه ک با سانسور میگمیه گروه داشتیم که دخترخاله هامون و خاله ها ...

من نفسم گرفت 😐

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

من یه بار قرار داشتم با یه کار آموز گفت من ماشین دارم خواستین تو مسیرم هستین میام دنبالتون ... نزدیک که شد گفت من ماشینم ۲۰۶ سفید ... وای اومد سلام کردم و حال و احوال اونم با خنده و روی باز جویای حالم شد دیدم نمیره گفت خب بریم دیگه گفت کجا گفتم شرکت ... دیدم یه کیف از شیشه جلو اومد تو سرم زن یارو بود اشتباه سوار شده بودم .... چقدر فحشم داد زن.. مرد توله سگ نمی‌گفت اشتباه شده می خندید 

یه‌بار شوهرم شوهرم چشمش و عمل کرده بود رفتیم خونه مادر شوهرم یه چند روزی موندیم بعد خواستیم بریم خونه خودمون گفت جون تو و جون پسر من گفتم این چه حرف حتما بعد در جلو رو باز کردم بشینم شوهرم هنوز سوار نشده بود داشت تو خیابون کنار در عقب با مامانشینا خداحافظی میکرد دیدم در عقب باز پیاده شدم ببندم خاک عالم دیدم دادش رفت بالا دستش و گداشته بود لا در ماشین منم چه می دونستم 

مادرشوهرم گفت چقدر مواظب بودی بیاین بالا نمی خواد برید😁😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بازگشت همه به سوی اوست 

یبار تو تاکسی نشسته بودم مسافر تکمیل، اومدم بگم پیاده میشم بلند گفتم کیهههههه، تو فکر بودم همه منفجر ...

اومدم بگم خدا ازت بگذره 

حتی پیامایی که روت ریپلای میکنن نگام میوفته دوباره میزنم زیر خنده ، شوهرم طلاقم میده فردا

قهرم هستیم الان فکر میکنه میخوام اذیتش کنم که نخوابه 😂😂😂

با دوستام رستوران بودیم رفتم به شگرد مغازه بگم پیتزای قارچ و گوشت میخوام گفتم گارچ و گورچ بعد خودم ا ...

جرررررررر

واییی قلبم درد گرفت

تا این صفحه تو پرچم داری 🤣🤣🤣🤣

پسره چطور نخندید آخهه🤣🤣🤣

باور کن من اینجا شا...یدم

خیلی عجیبه نخندیده 

با داداش بزرگم هم تفاوت سنی داریم هم رو دروایسی

مجرد بودم  ببخشید نوار بهداشتی رو زیر تیشرتم جاساز کردم برم سرویس...داداشم صدام کرد رفتم وسط حال به صحبت کردن بعد ۵ دقیقه یهو بلند شد رفت دیدم حواسم نبوده افتاده رو فرش....خدایا چرا همون لحظه محوم نکردی

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد