2777
2789
عنوان

کنکوری ها در چه حالین❓️

65 بازدید | 6 پست

من خودم ؛

همه فامیل ازم انتظار دارن از کنکور قبول شم

منطقه ۳ ام آموزش صفر معلما درست حسابی درس نمیدن

رشته ام انسانیه همین امروز بهم گفتن ک تربیت بدنی بخونم و رسمی اینا باشم ولی نمیدونن ک چقد درس اختصاصی داریم من بخاطر شرایط مالی خانواده ام نمیتونم برای هر درسم کتاب آموزشی بگیرم خودتون هم میدونید چقد گرون شده کتابا و همه چیز

میخوام کنکور زبان بدم همینم مطمئن نیستم قبول بشم یا نه خیلی نگران ایندمم دلم نمیخواد پشت سرم حرف در بیارن بگن دختر فلانی مث خانوادش نتونست ب جایی برسه 

کلا چن ماهه حوصله هیچی ندارم همش فکرم درگیره 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

وضع روحیم خیلی بده همش می‌خوام بخوابم

منم میخورم میخابم تو ۳ ماه ۴ کیلو اضافه وزن داشتم

خیلی دپرسم حتی  پا نمیشم درس بخونم مث بازنده ها شدم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میخورم میخابم تو ۳ ماه ۴ کیلو اضافه وزن داشتمخیلی دپرسم حتی پا نمیشم درس بخونم مث بازنده ها شدم

🥲

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

هعی منکه همینجوری بیخیال میرم جلو دیگه حتی حوصله خوندن امتحانای ترممم ندارم

کنکور تنها راه نجاتمه از خیلی چیزا ولی میدونم گند میزنم 

یادمه اوایل سال در ب در دنبال کتابای دست دوم و کلاس و آزمون و چی و چی ولی الان خسته م خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد:))

فوقش بتونم یه سری کتابارو سرسری ماه آخر جمع کنم..

ولی تو اگه مشکلت کلاسه. کل فیلمای کلاسینو همه اساتید همه رشته هاش موجوده رایگان تو تلگرام دان کن ببین کنکوری درس میدن. هزینه‌ ش فقط میشه نتت.

دائم الخسته‌.