2777
2789

از دزدیده شدنشون نمیترسید؟ از اینکه دور از چشم شما براش اتفاقی بیفته؟ و فاجعه تر از همه ازارگرهای جنسی که هرروز تعدادشون بیشتر میشه؟

میدونستین ممکنه بچه ای مورد ازار جنسی قرار بگیره و تااخر عمر دچار ترومای روحی شه و والدین هیچوقت متوجه نشن؟

چطوری ریسک همه اینارو به جون میخرید فقط بخاطر اینکه در هفته ۴ ساعت حاضر نباشین وقت بذارین و بچه رو تا پارک یا خانه بازی ببرین؟

ب تر اینه دختر و پسر تو هر رنج سنی بازی می‌کنن بعد میبینی پیر ده ساله انتخاب می‌کنه کدوم دوست دختر منه و...

بعد پسرهای بزرگتر فحش های بد میدن اینا هم تکرار 

از دختر دوساله تو کوچه ما هست تا پسر نوجوان همه با هم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا الان کسیم تو کوچه بازی میکنه؟🫠🥲

اره بابا بدتر شده مادرها گوشی ب دست بچه ها رو می‌فرستن کوچه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ب تر اینه دختر و پسر تو هر رنج سنی بازی می‌کنن بعد میبینی پیر ده ساله انتخاب می‌کنه کدوم دوست دختر م ...

دقیقا اصلا رنج سنی ها بهم نمیخوره که بخوان هم بازی باشن

اره بابا بدتر شده مادرها گوشی ب دست بچه ها رو می‌فرستن کوچه

وای افتادم یاد بچگیم🫠

من چون ساکن شیراز هستم کسی توی کوچه نمیومد…و ازین چیزا

تابستونا و عید ها برمیگشتم شهرستان میرفتم خونه مادربزرگم با دخترداییام میرفتیم توی کوچه🥺چقدر دلم تنگ شد…

شوهرخواهر من دیشب بچه 12ساله ش رو ساعت 11شب میخواست بفرسته لبنیاتی سر کوچه خرید کنه 

انقدر از این مدل حرفها بهش زدم گفت چه خبره بابا این چیزها چیزیه میگی و فلان 

بعد با متلک پاشد خودش رفت 

کلا منو متهم به یه ادم متوهم و ترسو میکنه 

یادش بخیرمن از دوسالگیم تا 18 سالگیم رو تو کوچه بودم فقط واسه غذا و خواب میومدم خونهالبته من جلو در ...

قبلا شرایط جامعه یکم فرق داشت البته همونموقع هم کم اتفاقای بد پیش نمیومد فقط اگاهی رسانی نمیشد

وای افتادم یاد بچگیم🫠من چون ساکن شیراز هستم کسی توی کوچه نمیومد…و ازین چیزاتابستونا و عید ها برمیگش ...

اون موقع خوب بود همه تربیت ها مثل هم و چشم جوش بچه ها بسته منم کوچه بودم

ولی الان خیلی‌ اوضاع بده

منم فکرمیکردم دیگه نیستن ولی اینجا هنوز میبینم که بچه هاشونو میفرستن تو کوچه واسه بازی

ای خدا چقدر بد

واقعا کاش والدین کمی مسئولیت پذیر بودن

البته من ۱۰ سالی میشه تو تهران دیگه ندیدم بچه ای تنها و بدون بزرگتر تو کوچه باشه

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

منم فکرمیکردم دیگه نیستن ولی اینجا هنوز میبینم که بچه هاشونو میفرستن تو کوچه واسه بازی

تو محله ی مام هستن

واقعا خیلی دل گندن

ولی اتفاق یبار میفته

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
من به هیچ وجه نمیذارم تنها برناگرم برن خودم میرم پهلوشون و بعد که بازی کردن باهم میایمخیلی میترسم

کار درستی میکنی

اینکه تو شرایط الان جامعه بچه رو تنها میفرستن تو کوچه اوج بی مسئولیتیه