2777
2789

خسته شدم دیگه روح و روانم بهم ریخته از بس هرچی گذاشتم جلوش نخورد. در بهترین حالت فقط ذو لقمه میخوره. مشکل اعصاب پیدا کردم از دستش. حالم از زمانهایی که یه چیز میبرم سمت دهنش و روشو میکنه اونور بهم میخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بچه من توی یه دوره ای قشنگ اشکمو درآورد یه دکتر بهم گفت اینکارو بکن . یه پارچه بزرگ پهن میکردم ظرف غذاشو میذاشتم میگفتم بیا غذا و دیگه هیچی نمیگفتم غذامو میخوردم و میرفتم دنبال کارم چند بار هی اومدو رفت و با بازی خورد بعد بهش میگفم دیگه نمیخوری دارم جمع میکنم و جمع میکردم مهمونی هم میرفتم کارم همین بود  بعد دیگه عین بچه های با شخصیت نشست خورد قشنگ درسسست شد

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا وقتی پدر و مادر دنبالش بدون هیچ بچه ای تا الان از گرسنگی نمرده. باید کاملا بی محلی کنی

دنبال کنن میشع خواهرم تو ۱۷ سالگی هنوز عوض نشده 

نترسید بچه هاتون از گشنگی نمی میرن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

پسر منم همین بود و هست 

ولی تنوع غذایی زیاد مشکلم رو تا حدودی حل کرد 

پیتزا خیلی دوست داره براش درست میکنم 

مثلا خورشت و آب مرغ نمیخوره فقط گوشت میخوره دیگه اصرار نمیکنم و همون برنج با گوشت له شده که زیر برنجه و دیده نمیشه میدم 

و اینکه همه غذاها و حتتتتما باید با سس یا رب انار بخوره وگرنه لب نمیزنه 

اینقدر براش تنوع ایجاد کردم که دیگه دستم اومده چی رو با چی میخوره