هیچی.پولی هم ندارم برای پدرم حتی یه جفت جوراب بخرم .گرچه خداروشکر نیاز نداره.
روز زن شوهرم حتی یه تبریک درست و حسابی هم نگفت ،چند روز قبلش یه جفت جوراب برام خریده بود گفت اون جورابا رو برای روز زن حساب کن.
میدونم دستش خالیه ولی کاش با محبت تبریک میگفت.بمیرم برای دل خودم که از هیچی شانس نیاوردم.🥺
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کیک درست کن اول با ژله اگر دارین بعدم غذای مورد علاقشو درست کن یه فیلم قشنگ دانلود کن کیک و چای بیار اول بخورین روز مرد و بهش تبریک بگو بعدم فیلم و داخل تلویزیون بزار با فلش برو غذاروبیار و با فیلم بشینین ببینین همین😁💓
مامانم یه کفش و یه کاپشن برای بابام خرید ولی جلو جلو داد بهش دو جفت جوابم گرفت گفت بگو خودت خریدی براش اینقدر که برا جورابا ذوق کرد واسه کفش و کتش خوشحال نشد😂😂
فیلم عاشقانه خارجی تایتانیک خیلی خوشگله😍اگر کمدی میخوای 3 احمق هندی خنده داره ایرانی خیلی نمیشناسم ...
تایتانیک رو منم خیلی دوست داشتم تو یه موقعیت خوب ببینیم ولی رفتیم مشهد ماشینمون رو دزد زد😂بعد اومدیم هتل دیدیم تو تلویزیون هتل تایتانیک هست نشستیم با اون همه غم تایتانیک دیدیم😂😂
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫