2777
2789

دوستان من یک بار طلاق گرفتم تو محیطی هستم به شدت کوچیک همه همو میشناسن از زمان طلاقم تا الان هر کی اومد خواستگاری درب و داغون حتی بچه هم داشتن 

شرایط زندگیم به هر حال سخته هیچ امکاناتی نیست ۲۴ ساعته تو خونم 

بعد من نمیتونم مجدد برای کنکور بخونم توروخدا نگین بخونم چون وسواس دارم افسردگی و تو خانواده من نمیشه 

یکی از شهر های نزدیک ما دانشگاه پیام نور داره فاصله تا روستامون یک ساعت خورده ای بعد من بخوام برم اونجا ثبت نام کنم غیر حضوری هست خوابگاه نداره دوباره باز باید ۴ سال تو همین روستا باشم 

آزاد بخوام برم یک شهر بزرگتر هست خوابگاه هم داره اما خب ترمی ۲۵ تا ۳۰ میلیون در میاد 

بنظرتون برم میتونم کار کنم در کنارش ؟؟

بنظرتون این ریسک رو کنم و از روستا برم چون وضع مالی خوبی نداریم میترسم وسطش کم بیارم 

آخه من از اینجا از خونه نشستن و از این مردم خسته شدم دیگه چیکارکنم 

چرادنبال یه حرفه نمیری؟چراهرکی جدامیشه میره دانشگاه؟

لطفاجبهه نگیرین چون خودم هم دانشگاه رفتم وهم یه زمانی مطلقه بودم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چرادنبال یه حرفه نمیری؟چراهرکی جدامیشه میره دانشگاه؟لطفاجبهه نگیرین چون خودم هم دانشگاه رفتم وهم یه ...

عزیزم متن رو بخون نوشتم هیچ امکاناتی نیست !!!

در صورتی میتونم برم مهارت یاد بگیرم که شهر باشم وقتی هم شهر باشم خانوادام فقط برای درس میزارن برم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین روستاتون بسیج داره ؟ 

برو مسجد روستا و بعدش بسیج ثبت نام کن 

هم از نظر مالی کمکت میکنن هم اینکه برای درس هم خوبه برات می تونی رشته ی علوم قرآنی روزانه بری 

با سوابق تحصیلی اوکیه اگه دیپلمت ۶.۳.۳ هست که دیگه نیاز به پیش دانشگاهی هم نداری اگرم نظام قدیمی که برو پیش دانشگاهی بگیر  

یا میتونی از طریق مسجد قرآن یاد بگیری بعد به بچه ها درس بدی 

طرح های بافت فرش هم میاد فکر کنم که بعدش که یاد گرفتی روش حتی وام هم میدن

رشته های دیگه اونم پیام نور و آزاد فقط پول خرج کردنه من خودم دانشگاه آزاد رفتم درس نمیدادن فقط پول میگرفتن که مدرک بدن 

عزیزم متن رو بخون نوشتم هیچ امکاناتی نیست !!!در صورتی میتونم برم مهارت یاد بگیرم که شهر باشم وقتی هم ...

یعنی تومحلتون هییییچ خیاط یاآرایشگریا۰۰۰۰نیست حتمابایدبری شهرآموزش ببینی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

به نظرم بیخیال دانشگاه شو چون واقعا پول میخواد آخرشم یه مدرک باید قاب کنی بزاری گوشه خونه به نظرم برو شهری که نزدیکتونه یه کار پیدا کن برو تو داروخونه ها بگو ویزیتور برای لوازم آرایشیشون نمیخوان یا تو یه آرایشگاه کار کن کم کم پولاتو جمع کن خودت تخصصی یه لاین رو یاد بگیر وسایلشو بخر و کار کن

در کنار دانشگاه آزاد اصلا میشه کار کرد ؟

ببین کار میشه کرد 

ولی کلا دانشگاه آزاد مزخرفه 

برای کسایی خوبه که وضع مالی‌شان توپه 

من خودم رفتم واقعا چیز یاد بگیرم که یاد ندادن و بدتر افسرده هم شدم 

چون بقیه پولدار بودن با ماشین شخصی میومدن هر روز یه تیپ میزدن 

گوشی های دستشون