2777
2789

درسته ادم برا شکمش نمیره جایی و این حرفا ولی یکسری چیزا به بهداشت ربط داره

وقتی تو ظرف یکنفر غذایی می مونه اونم تو‌مهمونی بهتره یا غذا دور ریخته بشه یا تویه ظرف دیگه ای بدیم مهمون ببره باخودش چون غذا دست خوردست!

ما قرار بود جایی بریم یکی از اقوام گفت ناهار بیاین اینجا من میبرمتون 

ماهم رفتیم اقا بعد ناهار دیدم غذاهایی که تو ظرف خودشون مونده بود و همینطور ظرفای بقیه رو دوباره خالی کردن تو قابلمه غذا که شب گرم کنن دوباره بخورن تو اون بشقابا سالاد بود، کباب دست خورده بود، ماست بود، بگذریم که یا با دستشون کباب و بر میداشتن از دیس یا با قاشق دهنی🤦🏻‍♀️ یه چنگال گذاشتن مگه چیه که با قاشقای خودشون و دست برمیدارن، حالا با اصرارشون شبم موندیم اصلا چشمم به غذاها میفتاد حالم بد میشد😬

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غذاهای گوشتی برای مهمون گیاهخوار 

و حساس بودن روی میزان غذای مهمان و شمردن لقمه ها

و کار کشیدن از مهمون 

که شوخی شوخی گفتن تا من چایی بیارم دو نظرتون برید ظرفها رو بشورید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

تولد بود یه برش کیک یدونه سیب یدونه شکلات از این آیدینا تو هر بشقاب برای پذیرایی وتنها پذیراییم همین بود حالا ما خیلیییییی تجملاتی مهمونی میدیماااا سال ۹۵ نفری ۲۰۰ هم کادو دادیم

تعارف بیش از حد.مثل مادر شوهرم البته اون میخواد محبت کنه ولی اشک ادمو درمیاره

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

خالم خیلی پولداره درامدش ماهی چند میلیارده 

خب پارسال حنا بندان دختر خالم بود هم عروسی

از شهرستان رفتیم تهران 

خونه خالم 

بعد شام حنابندان کباب و جوجه که دادن 

بعدش غذا که موند 

بعد ۲ روز بعدش عروسی بود 

۲ روزه جوجه به ما میداد 

غذا درست نمیکرد 

نفری دوتا تیکه جوجه میداد 😒 زنیکه خسیس 

هیچی به ما نمیداد بخوریم میوه چیزی خوراکی نمیداد 

بعد روز عروسی هیچ کس نبود همه رفته بودن ارایشگاه 

رفتم سراغ یخچال و کابینت 

توش پر مواد غذایی بود 

پفک چیپس کیک و تخمه بادوم هندی و اجیل 

چقدر دلم میخواست 😒 دست بهش نزدم و گرنه پشت سرم حرف مفت میزنه 

🐈‍⬛❤️🐾
مام یجا رفتیم با قاشق دهنی میزدن تو خورشت یا با دست ترشی برمیداشتن

خیلی بده چرا یه قاشق دیگه نمیزارن خب🤦🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

غذاهای گوشتی برای مهمون گیاهخوار و حساس بودن روی میزان غذای مهمان و شمردن لقمه هاو کار کشیدن از مهمو ...

اره منم نمیپسندم مهمون اگه خودش بلندشد خواست کار کنه لطف کرده اگه نه نباید میزبان بگه

زن داداشم کاسه های ماست دستخورده رو برگردوند توظرفش .یا استخون چیزی باشه روسفره میریزه. هیچ وقت نمیخ ...

دقیقا اونا باید دور ریخته بشه نه دوباره برگرده سرجاش