2777
2789

سلام من هفته پیش توی خونه افتادم زمین روی ارنجم 

بعد اولش اوکی بودم حتی شام درست کردم و خوردیم کم کم درد دستم غیر قابل تحمل شد و حتی تکون نمیتونستم بدم

رفتیم اورژانس عکس گرفتن گفتن مو بر نداشته و نشکسته و مرخص کردن ولی اصلا نمیتونستم تکون بدم 

فرداش رفتیم شکسته بندی با یه فشار جا انداخت صدای تق جا افتادنشو هم شنیدم 

الان تکون میخوره ولی همچنان درد داره 

مثلا فرمان ماشین رو هم نمیتونم بچرخونم یا اصلا چیزی نمیتونم بردارم فشار هم نمیتونم بدم

۴ روز بعد از اون اتفاق شروع کرد کبود شد باز بهتر شد 

رفتم شکسته بندی گفت در رفتگی نمونده ولی کم کم تکون بده درست میشه 

ولی دردش غیر قابل تحمله مثلا میخام بشینم دستمو ناخوداگاه میزارم درد میگیره 

میخاستم بپرسم این فرایند درد طبیعیه؟؟ طول میکشه دردش کلا بره؟؟ من فکر میکردم در رفتگی بعد جا انداختن یا نهایتا تا چند روز بعدش خوب میشه ولس من یکهفته شایدم بیشتر شده باز درد داره

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در رفتگی کاملا توی عکس مشخصه حتی خودت هم میتونی تشخیص بدی چه برسه پزشک شما یه کوفتگی داشتی 

که خب رفتی پیش شکسته بند ایشون قلنجشو شکونده( حتی ممکنه به مفصل اسیب زده باشه) بعد اینجور صدا داده 

در رفتگی هم در کل قشنگ از بیرون مشخصه