2777
2789
عنوان

شما خیلی استوری میذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجب شما نطری ندارم چون شما رو نمیشناسم 

اما پدرشوهرم مدام تیکه کنایه میزاره 

من که نگاهشون نمیکنم ولی هر حرفی داره بجای اینکه جلو ادما بگه اونجا میزاره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نه چه ایرادی داره یه متن یافیلم میبینی خوشت میاد میذاری بقیه هم ببینن

ع نمیدونم انگارخیلی بیکارم این حسو دارم،خزه انگار،ولی چه کنم به خاطراین گاوه میذارم

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
راجب شما نطری ندارم چون شما رو نمیشناسم اما پدرشوهرم مدام تیکه کنایه میزاره من که نگاهشون نمیکنم ولی ...

وای این بده😂😂نه من اینا اصلا 

دو سه روزی یا ماهی یدونه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

فقط شخصی میذارم 

تولدی تفریحی چیزی 

یا مثلاً بخام دوستامو حمایت کنم

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

منم قبلاً برای اینکه سر صحبت با یکی رو باز کنم همه رو هاید میکردم به جز اون و خیلی چیزای چرتی میذاشت ...

اره از تباهیه😂چه کنم بهش پیام دادم عین گاو نوشت بله فقط

ع نمیدونم انگارخیلی بیکارم این حسو دارم،خزه انگار،ولی چه کنم به خاطراین گاوه میذارم

یه طوری بزار فقط اون ببینه بقیه نبیینن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اره از تباهیه😂چه کنم بهش پیام دادم عین گاو نوشت بله فقط

از تجربه ای که داشتم اینو فهمیدم که اگه خیلی اهمیت بدی و همش اونی که پیام میده تو باشی ناخودآگاه طرف مقابل هم قراره فکر کنه که به هر حال تو همیشه هستی و اون شوقی که تو داری رو نداشته باشه.