سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
لیزر ضرر داره؟ چه موقعه ای مناسبه بریم که توی پریودی نیوفته و اگه بشه.. میشه لیزر انجام داد؟
ببین لیزر که قطعاً ضرر خودشو داره چون اشعه داره خب و اینکه پرسیدید که چه موقعی مناسب تو پریودی نیفته اول ماهها برید بعد پریودیتون که شیو میکنید یا قبلش یا بعدش میتونید برید تو پریودی واسه بدن اوکیه خب ولی خب واسه بیکینی انجام نمیده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باید ۶ سالو تموم کرده باشه یعنی هفتو شروع کرده باشه
الان بهش چی بدم بخدا انقدر بردم دکتر خسته شدم سرخود دارو بدم خطرناکه؟حتما باید ببرم دکتر😓
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ممنونم گفتن تامپون بزارین ولی من ازدواج نکردم 😶 نرمم بی فایده میشه اینهمه جلسه
اون که قطعاً نه خب ولی اگه تو تایم پریودی بخواید لیزر برید هم هزینهتون هدر میره هم پولتون الکی هدر میشه چرا چون اون موهایی که با برگشت هورمون باز اونا برمیگرده
عزیزم بدنش ضعیف شده استراحت کنه ببرش یه دکتر خوب همینطوری بخوای دارو بدی ممکنه اشتباه باشه و بدنش ام ...
وای بخدا خسته شدم ویزیت دکترش ۵۰۰ تومنه
وای انقدر شلوغه مطبش