2777
2789

پسرعموم تازه عقد کرده و شب اولی که میره خانومش اینا با گل شیرینی میوه میره

اما غذای کاملا ساده میذارن جلوش 

پلو ساده با سالاد شیرازی 

حالا هرچقدر هم اوضاع اقتصادی خراب باشه واسه شب اول بنظرتون نباید یه غذای مفصل تر جلوش میذاشتن ؟؟؟

حالا این بنده خدا هم عاشق زنشه و کلی احترام خانوادش داره ولی میگه یکم این حرکتشون زد تو ذوقم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر عموتون وقتی ب بلوغ نرسیده نباید ازدواج میکرد مگه برای شکمش زن گرفت؟؟؟ غذا هرچیم باشه چرا باید بیاد ب خانوادش یا به شما بگه چه کار زشتی...

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مراسم پا گشاش بوده؟!

بعضی خانواده تو یه لول داغونی از پذیرایی هستن ما اولین مراسم پاگشامون دو طرفم تو رستوران پاگشا بودیم

ولی وقتی اولین بار شام رفتم خونشون دقیقا یه زرشک پلو با مرغ بدون مخلفات و سالاد و  دسر و... بودحتی ظرف و ظروف خوشگلم نبود!لنگه به لنگه 

نه از سفره و چیدمان خوشگل خبری بود نه میزبان تر و تمیز و خوشگل

حالا شوهرم اومده بود خونمون اولین شام دو نوع غذا سالاد و چند نوع دسر گذاشته بودیم تو سفره!

همه تیپ زده بودن

و اینجا تفاوت فرهنگ ها رو میبینی

از نظر من مشکلی نداره. شاید خودمونی بودن باهم 

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 

کار اونا شاید درست نبوده

ولی بدبخت اون عروس که شوهر به این دهن لقی داره

داداشم ۵ ساله داماد شده ما خبر نداریم اونجا میرن چی میخورن چیکار میکنن

پس حریم خانوادگی چی میشه

دختر عمووووو

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

اینکه اومده گفته اشتباه بوده ، اما باید دید فقط یک پلو ساده و سالاد بوده یعنی هیچ گوشتی یا مرغی کنارش نبوده؟؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

کار اونا اشتباه بوده

اما وقتی شما خبر دارید و بهتون گفته کار پسزعموتون اشتباه تره

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨