2777
2789

یه راهی باشه که زودتر بشم یا قرصی بگین که بخورم اصلا نشم می‌خوام ۳۰ام برم یه جای زیارتی ده روز اونجام قرار بود دیروز بشم هنوز نشدم میترسم اون چند روز شم این همه راه میرم و هزینه همه چی الکی باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چای رازیانه بخور یا زعفرون

من نفهمیدم این رازیانه بالاخره خونریزی زیاد میکنه یا کم میکنه ؟

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
من زعفرون دم کرده روزی سه بار میخوردم ورزش میکردم ده روز زودتر شدم اما خب خیلی ی جوری بود فقط سه روی ...

زعفرانم خوردم باز نشدم استرس گرفتم که یهو اونجا بشم

من نفهمیدم این رازیانه بالاخره خونریزی زیاد میکنه یا کم میکنه ؟

ببین باعث میشه آدم پریود بشه و درد پریود رو هم کم میکنه ولی خونریزی رو زیاد می‌کنه بخاطر همین وقتی پریود هستین نباید بخورید 

زعفرانم خوردم باز نشدم استرس گرفتم که یهو اونجا بشم

برو دکتر تا نشدی دختر من هرکاری کرد زودتر بشه به اعتکاف برسه دمنوش و ورزش و ...آخر سه روز زودتر شد

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)