2777
2789

صب از خواب بیدار شدم با دردددشدید دیدم همه شلوارم پرخونه لعنت بهشششششش وای اب گرم گذاشتم رو دلم مسکن خوردم هرررچی میخورم انگار نه انگار بخدا از درد زایمان بدتر دارم درد میکشم انگار چاقو میکوبن به پایین تنه م چه کنم؟؟؟😭😭😭

لعنتتت بهش این چه درد و کثافتیه ما هرماه باید بکشیم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

منم تا سر حد مرگ درد میکشم باید تحمل کرد

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پریروز تو پریودی رفتم حموم سرماخوردم

دوستم دعوام کرد-ـ-

درد پریودی ع یطرف

غرغرای دیگران از یطرف

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484             جئون جانگ‌ کوک:["و تو برای من مثل نور، مثل آرامشی. هیچ وقت نمی‌ذارم این حس از بین بره."]

من واقعا نمیفهمم این چه تاپیکیه میزنین . یعنی چی همه درد دارن . این چه طرز حرف زدنه درد و کثافط چیه؟ بدنت سالمه داری ناشکری میکنی؟ چند تا زاییدی که میگی از درد زایمان بدتره ؟

توپریودی حمام میری وعمقی خودتومیشوری یعنی داخل رحمت روهم میشوری ؟چون توپریودرحم بازه .

نه فقط دوش میگیرم زود میام بیرون 

منم همینم 

پاشو ی دمنوش برا خودت درست کن توش نبات هم بنداز کلی از دردت کم میکنه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مفنامیک اسید بخور دوتا و سعی کن بخوابی 

من مجرد بودم وحشتناک درد میکشیدم و فقط باید به سمت بالا میخوابیدم یکم به پهلو میشدم همه جا کثیف می‌شد الان اصلا مثل قبل نیست کلا دوروز میشم درد هم نهایت یه ساعت اونم خیلی کم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
منم همبنطورم پریودم درد شدیدددد دارم🤦🏻‍♀️بدنتو گرم نگه دار

وایییی درکت میکنم بخدا امتحانات دانشگاه از یطرف این از یطرف قشنگ روانی شدم عصابمم خط خطیه پاچه میگیرم به همه😑😭