2777
2789

واسه روز مرد هم دیشب من با شوهرم رفتیم شهر و مامان بابا خودشون رفتن از مغازه یه شلوار گرفتن برای پدر شوهرم که عموم هم هستن و یه پیراهن برای شوهرم.

بعد دیشب که با شوهرم اومدیم خونمون دیگه بهش نشون دادم و گفتم که مامان بابا رفتن گرفتن

شلوار اکی بود ولی پیراهن هارو من پسند نکردم و قرار شد امروز با هم بریم عوض شون کنیم،که دیگه من نظرم عوض شد که کفش اسپرت بگیرم.

حالا در کنار کادو میخواستم گل هم بگیرم ولی خب اینجا مغازه گل فروشی ندارن و باید برم شهر 

دیشب که رفتیم با شوهرم،بهش گفتم اگه گل فروشی نزدیکه بریم من می‌خوام برات گل بخرم چون کارت بابام دستمون بود

و گفتم باز معلوم نیست من خودم کی بیام

ولی خب تشکر کرد و اینا و گفت دیگه بریم دیر میشه.

حالا میگم اشکالی ندارد فقط همون کفش رو بدم بدونه گل؟؟؟

گل رو مامانم میگه باشه همون موقع تولدش که چند روز دیگه می‌خوایم بگیریم،میخریم.

من کلن کادویی که طرف بفهمه کادودحسابش نمیکنم 🤦‍♀️😂

خب باید بفهمه دیگه الان روز مرده

پس کی میخواد بفهمه عزیزم

هرچند که نظرم تغییر کرد و سوال من تو تاپیک چیز دیگری بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب باید بفهمه دیگه الان روز مردهپس کی میخواد بفهمه عزیزمهرچند که نظرم تغییر کرد و سوال من تو تاپیک چ ...

منظورم اینه بهش نگو بیا بریم گل فروشی برات گل بخرم

قشنگ ترش اینه نفهمه بخری از سرکار اومدنی بدی دستش

برای گرفتن لباس یا کفش یکی از لباساش میتونی با خودت ببری و دقیقن همون سایز بگیری و با فروشنده صحبت کنی اگه کوچیک بزرگ شد بر تعویض میام 

الانم اشکالی نداره گل نگرفتی 

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚