2777
2789
عنوان

برای چشم نخوردن چیکار میکنید اقا

114 بازدید | 16 پست

توی کار موفقم حقوقم خوبه انقد میگن و حسادت و رقابت میکنن و انقددددد انرژی منفی میدن اصن کارم گره افتاده

برای چشم زخم و چشم نخوردن چی خوبه؟؟؟ چیکار کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علامه طباطبایی در المیزان می‌نویسد: چشم زخم نوعی از حسد نفسانی است که هنگام مشاهده چیزی که در نظر شور چشم، زیاد و تعجب انگیز است محقق می‌شود.⇦ (المیزان ج20 ، ص393). در قرآن آيه 51 سوره قلم است كه به آن اشاره دارد. بهترين راه براي علاج آن توجه به معارف و دستورات اهل بيت ـ عليهم السلام ـ است که شامل:

❶ سه مرتبه بگوييد: «ماشاءالله لاحول ولا قوه الا بالله العلي العظيم.» ⇦ (بحار الانوار، ج92، ص 128)

❷ خواندن آیه 51 سوره قلم: وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ  وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ⇦ (بحار الانوار، ج92، ص128)

❸ دست ها را مقابل صورت بگيرد و سوره حمد و توحيد و سوره های معوذتین را بخواند و دست به صورت بكشد.⇦ (بحار الانوار، ج92، ص 128)

❹ دعايي كه پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ براي امام حسن ـ عليه السلام ـ و امام حسين ـ عليه السلام ـ خواندند و به اصحاب نيز توصيه فرمودند: «اللهم يا ذا السلطان العظيم و المن القديم و الوجه الكريم ذالكلمات التامات و الدعوات المستجابات عاف فلانا من انفس الجن و اعين الانس.»

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

دیروز من خوب و خوش بودم غز بعد از ظهر یهو سر درد شدید گرفتم خیلی شدید 

جوری که با آه و ناله رسوندنم درمانگاه و تا دو و سه اونجا بودم و بعد کلی سرم و اینا یکم بهتر شدم

تو کل روز اصلا وقت نکردم برم ایتا و تلگرام و ..

آخر شب که برگشتیم رفتم ایتا دیدم یکی از فامیلامون یه تیکه از فیلم عروسیمون با یه کلیپ دیگه که آهنگاشون یکی بود فرستاده بود و گفته بود با این کیلیپ یاد رقص دو نفره تون افتادم😐😐 دقیقا همون ساعتی که سر درد شدید گرفتم ، فرستاده بود 

یعنی واقعا عجیب بود برام 

خیلی وقتا چشم میخورم با اینکه چیز خاصی هم ندارم اما اصلا نمیدونم چیکار کنم