2777
2789
عنوان

رفته بودم بازار یکسری مرد با ارایش و کفش پاشنه بلند دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 142 پست
نه بعضی خانوما هورمون بدن شون تنظیم نیس زیر چونه شون مو داره یا تو صورتشونم ممکنه باشه بزنین گوگلبیش ...

اگه خانوم باشن که ریششون نی تراشن و می رن بیرون

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

چه آسیبی میزنن؟؟چرا بچه ها باید تو جامعه ای بزرگ بشن که همجنس گرایی توش وجود داره؟؟؟ من آدم مذهبی نی ...

آسیب رو بیشتر باجناقا میزنن به جامعه ما . خبر دارید که فیلمشون هم در اومد . اینجوری طرف موضعش مشخصه نه اینکه با یه من ریش و کت و شلوار چشمش به مردای دیگه و باجناقش باشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم مسیره؟ من نتونستم هنوز وصل کنم؟ 24 ساعته هست؟

روی یوتل هست.. اونو نمیدونم والا از طریق پیجشون تو اینستا اطلاع دادن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه بعضی خانوما هورمون بدن شون تنظیم نیس زیر چونه شون مو داره یا تو صورتشونم ممکنه باشه بزنین گوگلبیش ...

عزیزم من خودم دقیقا همینم

رو بدنم کمرم یک دونه مو هم نیست یعنی اصلا مو نیست 

از زانو به پایین وحشتناک مو دارم 

صورتمم موهای صخیم در میاره چند وقت یکبار 

مشکل هورمونی دارم

اینا ریشهای بلند مردانه سبیل قشنگ مردانه نه اونجور زنانه که کلفت میشه

بعد مرد بودن واضح بود

دقیقا .بیشتر اونایی که فاز ترن س بودن بر میدارن میگن ما زن هستیم در قالب مرد میخوان فقط کسب درآمد کن ...

جدا اکثرشون فقط توهم این قضیه رو دارن انگار میخوان جلب توجه کنن

بعد یه تیپ های عجیبی میزنن آدم نا خودآگاه یه نگاه عجیب هم که بهشون بکنه میگن ما هم آدمیم ما هم روح دادین قلب داریم چرا اینطور نگاه ماها میکنید و... خب عزیز من درست رفتار کن تا درست رفتار ببینی 

حالا اگر جدا همچین مشکلی داری خب عین یه انسان عاقل برو درستش کن دیکه این قر و فر ها چیه تو خیابون 

همون آسیب رو نسل الان میبینن.. نمیدونم شما مادر هستی یا نه... فرض کن بچه شما دختر یا پسر توی خیابون ...

من مادر هستم و حتما خیلی چیزها رو با صحبت برای بچم توضیح میدم . بچم اگه روانش سالم و تربیتی درست داشته باشه هیچوقت به چیزی که بهش تعلق نداره اصرار نمیکنه . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

گفتم باید با این پوشش اول برن توی جامعه و رفتار مردم رو ببیننن بعد تصمیم بگیرن . چون خیلی ها بعد از ...

اونی که میخواد رفتار مردم رو بسنجه اینجوری نمیوفته توی جامعه 

ریشاشو میزنه و بعد مثل یک خانم واقعی میاد 

تاحالا تر نس از نزدیک دیدی که ببینی چقدر بنده خداها بی سر و صدا و مثل بقیه ان 

نه که مثل اون کثافت ها با ریش و پشم و با عشوه و پر سر و صدا بیان تا توجه بقیه رو جلب کنن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه بار منم و خواهرم روسری سبز و قرمز پوشیده بودیم انبدر تو بازار بهمون متلک اینا هندونه هستند یکی م ...

خانمها مظلومند خیلی بهشون جسارت میشه 

من کفش قرمز میپوشیدم یعنی غ ممکن بود چیزی نگن دانشجو بودم شهر دیگه

الان تو شهر خودمم عادیه

جدا اکثرشون فقط توهم این قضیه رو دارن انگار میخوان جلب توجه کننبعد یه تیپ های عجیبی میزنن آدم نا خود ...

وایی چرا عین ترن س ها خوندم اینو 

الله اکبر ایی کاش خدا هیچ موجود ترنسی خلق نکنه 🤲

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

مطمئنم دوربین مخفی بوده برای دیدن واکنش مردم 

وگرنه اگه ترن.س هم باشی تو ایران همچین جسارت یا شجاعتی نداری برای اینکه خودت رو اینجوری نشون بدی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!