2777
2789
عنوان

رفته بودم بازار یکسری مرد با ارایش و کفش پاشنه بلند دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 142 پست
چه آسیبی میزنن؟؟چرا بچه ها باید تو جامعه ای بزرگ بشن که همجنس گرایی توش وجود داره؟؟؟ من آدم مذهبی نی ...

دقیقا .

بیشتر اونایی که فاز ترن س بودن بر میدارن میگن ما زن هستیم در قالب مرد میخوان فقط کسب درآمد کنند .

بعد میگن چه آسیبی به شما میرسونه

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اصلا نمی دیدم اه حالم بهم خورد

منم چند وقت پیش ی مثلا  آقایی موی بلند آبرو باریک رژ قرمز پر رنگ سایه رژ گونه بعد یقه پیرهنش باز گذاشته بود ۵ کیلو مو سیاه پر ....خب موی سینتم میزدی 

خب چرا یکی باید با یه من ریش چنین ارایشی کنهخب ریشهاتونو میزدیدکفش پاشنه بلندت دیگه چیه با دو متر قد ...

من هم تو شهرمون یکی رو دیدم خیلی هم پسر جذابی بود ولی لباس زنانه پوشیده بود و کلا دکترشون میگه باید اونجوری تو جامعه حضور پیدا کنند در حد دوسه مرتبه تا نگاه مردم رو ببینن . چون این عمل بعد ها پشیمونی می یاره برای یه عده ای . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

چه آسیبی میزنن؟؟چرا بچه ها باید تو جامعه ای بزرگ بشن که همجنس گرایی توش وجود داره؟؟؟ من آدم مذهبی نی ...

اینا همجنس گرا نیستن که 

یه بار منم و خواهرم روسری سبز و قرمز پوشیده بودیم انبدر تو بازار بهمون متلک  اینا هندونه هستند یکی می گفت سالاد فصل هستند و یکی می گفت پس ابی تون نیومده؟ و ... گفتند که به بدبختی زود برگشتیم خونه.   اینها با همچین تیپی چطور راحت رفتند بازار خرید کنند؟

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اگر ترن.س هم هستن خب عین آدمیزاد بره تطبیق جنسیت بده و خودش و اوکی کنه ولی متاسفانه خودشون یجور عجیب ...

گفتم باید با این پوشش اول برن توی جامعه و رفتار مردم رو ببیننن بعد تصمیم بگیرن . چون خیلی ها بعد از این عمل پشیمون میشن 

اینا مریضن اگه ترن.س بودن ریش هاشونم میزدن خودشونو دقیقا شبیه زن میکردن نه که با ریش کفش پاشنه دار ب ...

دقیقا

یکجوری با میکوبید انگار نعلش کردن اسبه یا مدلی چیزیه

مثل ادم راهت رو برو

خب ریشهات رو بزن بعد ارایش کن بتونیم هضمش کنیم 

احتمالا دکترشون بهشون گفته با این تیپ برن بیرون تا نگاه مردم رو ببینن و متوجه بشن که میتونن رفتار مر ...

همون آسیب رو نسل الان میبینن.. نمیدونم شما مادر هستی یا نه... فرض کن بچه شما دختر یا پسر توی خیابون باهمچین صحنه ای روبرو بشه... بنظرتون چی توی ذهنش میاد؟؟؟ تغییر جنسیت... ممکنه همون بچه آینده اش بشه یکی از همینا بخواد الگو برداری کنه بخواد مثلشون بشه چون دیده خوشش امده اون موقع شما مادر چطور میخوای بچه اتو از این مسائل دور کنی و ذهنشو عوض کنی. صدرصد اسیب پذیر میشن. وقتی جای جنسیت ها و ظاهرشون عوض میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻