2777
2789
عنوان

رفته بودم بازار یکسری مرد با ارایش و کفش پاشنه بلند دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2704 بازدید | 142 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا دکترشون بهشون گفته با این تیپ برن بیرون تا نگاه مردم رو ببینن و متوجه بشن که میتونن رفتار مر ...

خب چرا یکی باید با یه من ریش چنین ارایشی کنه

خب ریشهاتونو میزدید

کفش پاشنه بلندت دیگه چیه با دو متر قد 

این اداها و صدا ها و عشوه ها ها چیه

حتما باید با راه رفتنت کل جهان رو خبر کنی اینجوری پا میکوبونی

بخدا دو نفر بودن دست انداخته بودن تو دست هم این چیزی جز جلب توجه هست

اینا مریضن 

اگه ترن.س بودن ریش هاشونم میزدن 

خودشونو دقیقا شبیه زن میکردن 

نه که با ریش کفش پاشنه دار بپوشن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

احتمالا دکترشون بهشون گفته با این تیپ برن بیرون تا نگاه مردم رو ببینن و متوجه بشن که میتونن رفتار مر ...

چه آسیبی میزنن؟؟چرا بچه ها باید تو جامعه ای بزرگ بشن که همجنس گرایی توش وجود داره؟؟؟ من آدم مذهبی نیستم ولی نصف افرادی که میگن ما نمیدونیم پسر هستیم روحمون دختره و برعکس نصف بیشترشون تحت تاثیر این ابنجور چیزا تین توهم میزنن 

اگر ترن.س هم هستن خب عین آدمیزاد بره تطبیق جنسیت بده و خودش و اوکی کنه ولی متاسفانه خودشون یجور عجیبی تیپ میزنن بعد میگن چرا مردم به ما نگاه عجیب دارن