2777
2789
عنوان

سر خیابون خوابگاهمون

148 بازدید | 16 پست

یه خانواده زندگی می‌کنن که یه پسر بچه دارم

اونطوری که من متوجه شدم اسم بچه آدرین هست

حالا اصلاً از این مسئله می‌گذریم که آورده اصلاً بچه‌شو گذاشته آدرین بچه خودش بوده دوست داشته این اسمو بذاره

سوال من اینجاست چرا وقتی بچه‌اش توی خیابونه پنجره رو باز می‌کنه جلوی این همه آدم تو خیابون داد می‌زنه میگه (پرنس آدرین مامان بیا خونه)

هر وقت از کنار این خونه رد میشیم فقط خودمونو کنترل می‌کنیم یهو نزنیم زیر خنده

پ.ن: دوستان می‌تونم خیلی عادیه که یه مادر بچه‌هاشو پرنس پرنسس یا شاهزاده صدا بزنه توی خونه اصلاً بچه اعتماد به نفس می‌گیره روحیه بهتری هم داره اما اینکه جلوی این همه آدم توی خیابون یهو پنجره رو باز کنی بچتو اینطوری صدا بزنی یه ذره...

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اولشه 

سر بچه اول مادر بسی خل بازی در می آورد که طبیعی‌ست

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

والا مسخرست مثل آدم بگه آقا آدرین برای اعتماد به نفس کافیه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

شایدپرنس انگلستان اومده سرخیابون تون 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم توی توضیحاتم نوشتم این خیلی قشنگه که یه مادر اینطوری به بچه‌اش عشق داشته باشه و اینطوری بچه‌هاشو صدا کنه به اونا اعتماد به نفس بده اما اینکه بیاد توی یکی از شلوغ‌ترین خیابون‌های شهر بچه‌شو اینجوری صدا کنه غیر عادیه

یذره چیه سیسی، خیلی ضایس حق داری😂😂😂😂

یعنی نه تنها ما تک تک عابرایی که از کنار این خونه رد میشن ر وقت که صدای این زنو می‌شنون همه چهره‌هاشون در هم میره که یهو نزنن زیر خنده😂

والا مسخرست مثل آدم بگه آقا آدرین برای اعتماد به نفس کافیه

اتفاقا به نظرم قشنگه اینطوری بچه‌ها رو خطاب قرار بدی ولی اینکه توی یه مکان عمومی داد بزنی نه خوب نیست

چه حوصله ای داره!! پرنس آدرین😄

تازه لحنش رو شما نشنیدین اگه می‌شنیدین مسلماً یکی از طنزترین صحنه‌هایی بود که تو زندگیتون دیده بودید