2777
2789
عنوان

معلم

43 بازدید | 0 پست

من یه معلم هستم 

خانوما لطفاً به بچه هاتون ادب و احترام و کوچیکتری بزرگی یاد بدین ، شاید درس هیچ جای زندگیشون به دردشون نخوره اما این ادب و احترام تا آخر عمر همراهشونه

ادب هر دانش آموز ، نشون دهنده ادب خانوادش هست توی مدرسه و اکثر دانش آموزای بی ادب ، مادران بی ادب داشتن متاسفانه ، مادری که به راحتی جلوی بچه ،فحش ج .ن.س .ی میده و قبح اینجور الفاظ ریخته واسه بچه و عین نقل و نبات تکرارش می‌کنه توی مدرسه ، حتی این حرفهای رکیک رو به معلمش یا همکلاسیش میزنه و ...یه حدیث هست که میگه در مقابل کسی که از او علم می آموزید فروتن باشید، مادر و پدری که بلد نیستن احترام به معلم و ادب برخورد با معلم رو ، با الفاظ غیر مودبانه صحبت میکنن با معلم ، بچه هاشون هم همینجورین متاسفانه ، معلم ،برده نیست معلم رو شما نخریدین که ، وقتی میبینیم رفتار اولیا دانش آموز بد هست ، فکر نکنید با بچتون بد میشیم و نمره کمی میدیم بهش و ....، اتفاقا اینطور نیست ، فقط با توجه به ادب والدینش تصمیم میگیریم چقدر واسه اون دانش آموز زمان بزاریم ، چون قدرنشناسی بیداد میکنه ، من خودم وقتی میبینم دانش آموز و والدینش بی ادب هستن ،هرگز پیش نیومده بخوام نمره کمتر از حقش بدم بهش یا باهاش لج کنم و ....فقط دیگه اون دانش آموز بود و نبودش سر کلاس واسم فرقی نداره و باهاش دهن به دهن نمیشم که بخواد بی ادبی کنه ، از چشمم میفته اما تاثیری توی نمره و مسایل دیگه نداره ....

اگه امضای منو میبینی لطفاً واسه قبولی دانش آموزام توی امتحان نهایی یه صلوات بفرست ...