2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه از این ساعت مچی های مردونه خواستید کد تخفیف PEDAR رو استفاده کنید، ۵۰۰ هزار تومن تخفیف میگیرید. این ساعتا هم موتورشون ژاپنیه هم ۲ سال گارانتی و یه باکس چوبی قشنگ دارن

خیلی شیک و خوبن

https://doosteto.ir/%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%A7%DA%A9/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D9%85%DA%86%DB%8C/%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87

سایت دوست تو

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

به خدا بهترین کادو همینه امسال یکم شوهرم مریض بود یعنی دنیا رو سرم خراب شد همون سلامتی بهترین هدیه ا ...

اره والا

راحت براش دعا کردم رفت ،،ولی خودش میگه برام مادی هزینه کنید

خو آخه مرد تو روز زن هیچ حرکتی نزدی بعد توقع داری

اگه قصد خرید کادو برای همسر ، پدر یا برادرتونو دارید و اون ساعت نداره تبریک میگم شما امتیاز این مرحله رو کسب کردید🤝🏻 در غیر اینصورت انتخاب یه کادوی در عین حال بدردبخور و موندگار واسه مردا خیلی سخته

“غرق شدگانیم؛ در اندیشه و اندوه”☁️🌞💬                    Trying to survive🧘🏼‍♀️🦋