2777
2789
نه بابا حسود چی آخه میخوام به شوهرم بگم آخه مرد حسابی تو مادر خودت همه جا میره همه چی پخش میکنه نه ...

مادرشوهر منم هرموقع میرفت مسافرت انقد منو قسم میداد ک ب کسی نگم😐😐

میگف میری میگی دزد میاد خونمون

اخرم همه میفهمیدن ولی کی میرفت میگفت؟دخترخودش🙄🙄

اینجور ادما درست نمیشن

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهر منم هرموقع میرفت مسافرت انقد منو قسم میداد ک ب کسی نگم😐😐میگف میری میگی دزد میاد خونموناخر ...

وا این از صد تا فش هم بد تره واقعا به نظرم آدم اصلا بهشون اهمیت نده که فک کنن کی هستن

آفرینکارخوبی میکنیقضیه خواستگاری گفتن شماچی جواب داذی؟

حقیقتشو بخوایی من رفتم خونه مادرشوهرم شام دعوتت بودیم ی هو دیدم برادرشوهرم آمد با دست گل شیرینی اصلا هم اهمیت نمی داد که ما امدیم خونشون خوشحال بود بعد مادر شوهر من برگشت گفت اره ما داریم میریم تعیین مهریه منم جا خوردم گفتم‌مبارکه

آفرینکارخوبی میکنیقضیه خواستگاری گفتن شماچی جواب داذی؟

چی باید بگم فقط رفتم به شوهرم گفتم با ما بعضین باش که با خلق جهانی از حرف شوهرم ناراحت شدم گفت تو میری همه چیز همه جا پخش میکنی

اسی خیلی مهم ندون این چیزا رو ول کن بابا حوصله داریا دختر

😉😉😉😉 ن بابا مهم نیست ولی ناراحت شدم واقعا وقتی رفتار مادرشوهرم با پدرشوهرم مبیبنم که اگر مثلا عمه های شوهرم دختری یا پسری ازدواج کرده باشم مادرشوهرم خبر نشه میخواد دنیا نابود کنه  مادرشوهرم خودشو خاص مبیبنه که باید از همه چی اطلاع داشته باشه

حقیقتشو بخوایی من رفتم خونه مادرشوهرم شام دعوتت بودیم ی هو دیدم برادرشوهرم آمد با دست گل شیرینی اصلا ...

کارخوبی کردی

بلاخره عادی، نمیشه تاآخر مجرد بمونه، خوشبخت بشن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
😉😉😉😉 ن بابا مهم نیست ولی ناراحت شدم واقعا وقتی رفتار مادرشوهرم با پدرشوهرم مبیبنم که اگر مثلا عم ...

تو خودت با مادرشوهرت یکی نکن بابا دختر اون زن 50سال پیش حداقل اونا هر چقدر خودشون فضول خبرچین ان فکر میکنن بقیه ام مثل خودشونن

تازه همه فهمید بودن که اقا میخواد زن‌بگیره براشون متاسفم

اصلا برات مهم نباشه 

دیگه تو هیچ کارشون اصلا نظر نده میخوای چکار ...از هیچ کس هم پیش خانواده ی همسرتون صحبت نکنید 

که قک نکنن شما حرفای اونا رو هم جای دیگه می‌برید