2777
2789

خیلی از دستش ناراحت شدم دختری که رفته براش خاستگاری ی دختر معمولی هست گفتم رفتین خاستگاری ملکه انگلیس ترسیدی من بفهمم بهم بزنمش بعد گفت اگر تو میفهمیدی میرفتی پخش میکردی خیلی از دستش ناراحت شدم هیچ وقت نمیبخشمش مادرشوهرم کافی پدر شوهرم چیزی ازش پنهان کنه از سقف اویزانش میکنه برای افکار شوهرم متاسفم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نباید نشون میدادی واست مهمه!پدرشوهرتم کار اشتباهی میکنه اگه همه مسائل خانوادشو میذاره کف دست ما ...

برام مهم نبود از حرف شوهرم ناراحت شدم که میگه اگر تو بفهمی میری همه جا پخش میکنی

برادرشوهرمنم نامزد کرده بود ما آخر همه فهمیدیم شوهرم واس عروسیش نمی اومد من راضیش کردم که بریم 

ب شوهرم میگفتن چون زن تو فامیله نگفتیم به همه میگه 😐انگارکه قتل کردن احمقا

,خیلی ناراحت کنندس خیلیییی حق داری ولی شاید خودت سابقه ای داری توی این قضیه که ذهنیتی دارن دربارت.

والا نه آخه همه هم فهمیده بودن این میخواد بده خاستگارری من از ذهن بقیه شنیدم به شوهرم گفتم مبارکه داداش خاستکاری رفته نگفتی گفت اگر تو بفهمی پخش میکنی

آخه برای چی برم بگم رفته خاستگاری مبارکش باشه دیگه چرا شوهرم میزنه منو خرد میکنه گفتم خبر ندادین تو ...

بلاخره شاید اونها دوست نداشتن فعلا قطعی نشده کسی خبردار بشه

حالا نگفتن به شما، شماازکجا متوجه شدید رفتن خواستکاری 😂😂😂

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود