2777
2789
عنوان

باردارم حالم بده اگه بیدارین بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 35 پست
درخونه پدرش بری مهم میشه از ترس ابروشون

ادرس ندارم

فقط یه ادرس محل کار دختره رو دارم

که دستفروشه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگاه کن شما بارداری بهت حق میدم اما خودت قضاوت کن شوهرت برات خونه و زندگی فراهم کرده بعضی از مردا خصلتشون همینه خودتو ناراحت نکن تو الان توی دوره ی سختی هستی اگه ناراحت باش این حس به بچه وارد میشه 

تو خونه و زندگی داری و سر زندگیت هستی و متعهدی

و اینم بهت بگم که ادمی مثل دوستت که پیگیر شوهر بقیه است اخرش میوفته ته چاه خیالت راحت باشه من بهش پی بردم 

خیلی فرق هست بین شما که سر زندگیتون هستیت و متعهدید با اون دوستتون که بیشعوره و به مرد متاهل زنگ میزنه هیچوقت قابل مقایسه باهاش نیستیت 

به هیچ عنوان به شوهرتون شک نکنید چون مرد ها هرکاری هم بکنن باز برمیگردن داخل خونه و زندگیشون و زندگیشونو ادامه میدن مهم اینه شما زنشید و مهم تر مادر بچشی

اسم شما داخل شناسنامشه و تا زمانی که شما نخوایید این اقا به هیچ عنوان نمیتونه از شما جدا بشه یا خیانتی چیزی بکنه

از این خرابا که ذهن شمارو بهم میریزن زیاده شما محکم سر زندگیتون باشید 

کم کم باید عوض کنه خودت دست به کار شو طی پنج ماه خطشو کلا عوض کنه

مسئله اینجاس‌که‌ اگه شوهرش ریگی به کفشش باشه با عوض کردن شماره هم چیزی عوض نمیشه

باید اول مطمئن شه قضیه‌از چه قراره بعد

ادرس ندارمفقط یه ادرس محل کار دختره رو دارمکه دستفروشه

فعلا چیزی نگو به همسرت چون باردار هستی و هورمونا موقع بارداری بالا پایین میشه ممکنه اشتباه کرده باشی و حرمت بینتون شکسته بشه و روتون بهم‌باز‌ شه