2777
2789
جوابشو ندادم ساعت زیاداینو گفت نصف شب بعدم خدافظ

مثلا بش برخورده

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی اونی که گفته من براش مهم نیستمیا اون برام مهم نیست؟ 😑😑 گنک شد

عزیزم چرا الکی سختش میکنی یه بچه هم میتونه منظور این حرف رو بفهمه!

یعنی برای کسی که این جمله رو به شما گفته مهم نیست بود و نبودت یا با کنایه گفته و از روی حرص یا واقعا اهمیتی نداره

خودشم بعد ۵,۶ ساعت جواب پیامم دادنوشت سلاممنم گذاشتم فردا جوابش بدمکه نصف شب دیدم اینو گفتحال فردا چ ...

نمیدونم واقعا..الان مخم کار نمیکنه..😂

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
خب من در جوابش چی بگم بعدا ؟؟ خیلی مهمه واسم☹️راهنمایی میکنید

گودبای😐😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
میدونی من پیام دادم بعد ۶ ساعت جواب دادمنم کلا جواب ندادم تا فردانصف شبی اینو گفتالبته بگم همیشه از ...

خب این آدم مشکل داره آدمی که روح و روان سالمی داشته باشه اینجوری نیست 

خب این آدم مشکل داره آدمی که روح و روان سالمی داشته باشه اینجوری نیست

شکاکه . سر همون قضیه ای که گفتم

ولی خب من واقعا اهل این کارا نیستم و نبودم

من از لجم که دیدم خیلی دیر جواب داد

مثل خودش کردم باهاش

تازه سلام داده بود😂😂موندم جدی

با این ادمای جوزده احساسی تو رابطه نرو که پشیمون میشی

اصلا خوددار نیستن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
با این ادمای جوزده احساسی تو رابطه نرو که پشیمون میشیاصلا خوددار نیستن

جو زده نیستا😶

جوابشو ندم چند ساعت یا مثلا یک‌روز . از این چیزا میگه

مثلا نمی‌رسه کجایی . اولین چیزی که میگه ایناس

بعدش تازه می‌پرسه چرا جواب ندادی

جو زده نیستا😶جوابشو ندم چند ساعت یا مثلا یک‌روز . از این چیزا میگهمثلا نمی‌رسه کجایی . اولین چیزی ک ...

تو استوری یا فقط به خودت میگه؟ 

شکاکه . سر همون قضیه ای که گفتمولی خب من واقعا اهل این کارا نیستم و نبودممن از لجم که دیدم خیلی دیر ...

دیر جواب میده شکاکم هست مقصر هم جلوه میده تورو

برای چی موندی باهاش؟

ارزش خودت پایین نیار 

دیر جواب میده شکاکم هست مقصر هم جلوه میده توروبرای چی موندی باهاش؟ارزش خودت پایین نیار

نه نشده بود

امروز اصلا خودم هنوز تو تعجبم ۵,۶ ساعت بعد چرا جواب داد

ولی خب شکاک هست بهش گفتم بره دکتر .