2777
2789
عنوان

این رفتار من عادیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 32 پست
شتت‌ مردادم😂😂

واویلا

چرا واقعا؟ 😂🤦🏻‍♀️

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا ؟همسرم آذر ماهی هست اوایل ازدواج من زیاد میلی نداشتم بهم گفت کاری میکنم دیوونم بشی الان من دوس ...

اره

میگن براشون سرگرمیه یه جوری تا میفهمن طرفو به خودشون جذب کردن رهاش میکنن

البته در مورد همه صدق نمیکنه ولی واقعا تجربه ثابت کرده ماه تولدم تاثیرات به خصوصی داره با روحیات و اخلاق فرد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خودشیفته نیستم ولی جلب توجه رو دارم🥲

مردا وابسته نمیشن حتما تو سگ محلشون میکنی برای همینه

وگرن با توجه کردن و صمیمیت بدتر دور میشن

جلب توجه ی طرحواره تو بچگی باید حلش کنی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

مردا وابسته نمیشن حتما تو سگ محلشون میکنی برای همینهوگرن با توجه کردن و صمیمیت بدتر دور میشنجلب توجه ...

نه والا سگ محلشون نمیکنم ولی آدم اویزونی نیستم. همه میگن خیلی آرامش داری در عینی ک خوش مشربی فک کنم برا اینه

نه والا سگ محلشون نمیکنم ولی آدم اویزونی نیستم. همه میگن خیلی آرامش داری در عینی ک خوش مشربی فک کنم ...

اره الان فهمیدم از کدومایی😁 ولی مرد خوب ب پستت خورد حفظش کن ک جامعه پر گرگ شده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره