2777
2789

⭕ ایها النااااس به دادم برسید⭕

انقد استرس شدید کشیدم هر رووووز شدییییدااااا..شدید میگم یعنی شدیدا تو این ۵ ماه یه دیقه آرامش نداشتم همش استرس به غیر از وقتایی که خوابیدم شبا.. دردش ریخته به پاهام پاهام زانو به پایین درد میکنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یعنی مغزم یه انفرادیه منم توش زندانیم پشت میله های مغزم گیر افتادم... ۶ ماهه اقدامم این استرس شدید نمیزاره باردار شم میترسم ام اس اینا گرفته باشم..سرطان خونی چیزی🧐

دلیل استرسم میدونین چیه ۵ ماهه یه عادتی پیدا مردم هر روز یه جمله از خودم طراحی میکنم که قراره به دیگران بگم و هی با خودم تکرارش میکنم و استرس شدید میگیرم که یادم نره به وقت... دلیلش میدونم چیه یه چند بار دیگران بهم گفتن حرف زدن بلد نیستم و منو نسبت به این موضوع حساس کردن

حالا حال و روزم شده این

به سوالم جواب بدین؟ توروخدا جمله به من نگفت یا میگفت دیگه به من چرا نگفت باهم فرق میکنن؟ از صبح استرس اینو میکشم که جمله اول بهتره و باید اولیو بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. به نظرم وسواس فکری گرفتی

برو پیش مشاور یا روانشناس یا روانپزشک

برای شفای محمدصادق و خواهرش هم دعا کن . ان شاءالله خودتم زودتر خوب بشی

راستی تا وقتی این همه استرس داری باردار نشو که بچه احتمال اینکه مشکل پیدا کنه مثل اوتیسم هست

پنج ماه استرس میکشی برای بارداری ؟؟؟؟؟ نهایت باردار نشی چه اتفاقی بد بدش قرار بیفته ؟؟؟؟ معنی سه تا جملت یکیه هرکدومو دوس داشتی بگو یادت باشه هیچ چیزی رو از خدا به زور نخواه

سلام عزیزم 

منم در حال اقدامم استرس تاثیری روی باوری نداره تا حد امکان ولی مواظبت کن  شما گلم ...

درضمن نمیدونم منظورت از جمله به من نگفت ! و...

به نظر من بگی : به من چرا نگفت! به من چیزی نگفت! هردو مناسب وخوبه

سلین 

به نظرم فرقی نمیکنه 

وای ه ی چکس اینقدر بیکار نیست که صبح تا شب به تو و کارات فکر منه پس تو هم همه تمرکز و ارامشت رو بزار برای زندگی و سلامتیت از بیان کلمات مشخص که چه ذهن اشفته ای دا ری خودتو خلاص کن از حرف ادمای دورو برت

سلام عزیزم من بابام فوت کرده چند ساله غروب یادش افتادم کلی براش اشک ریختم الان تاپیک تورو دیدم قسم به جان بابا دادین گفتم بیام یه همدردی باهات کنم البته اینم بگم من خودم هم یک سالی قرص اعصاب خوردم خاستم بهت کمکی کرده باشم 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه