2777
2789
نیت کن برم بگیرم کپی کنم اینجا

چهار جام، مرد جوانی را نشان می دهد که زیر یک درخت، در ارتفاعات و دور از دیگران نشسته است. به نظر می رسد او در حال مدیتیشن و مراقبه است.

در مقابل او سه جام روی چمن ها قرار دارد و یک جام دیگر نیز توسط دستی در هوا به او داده می شود.

این مرد دست و پاهای خود را جمع کرده است و در حال نگاه کردن به جام هاست، به گونه ای که نمی تواند جامی راکه توسط دست به او داده می شود ببیند.

چهار جام نشانگر تمایل ما در به دست آوردن چیز هایی است که در نظر گرفته ایم و این مسئله باعث می شود تا به سختی بتوانیم چیزهای خوب دیگری را که دنیا به ما پیشنهاد می کند ببینیم.

ما تمایل داریم پاسخ مشکلات خود را درست در اطرافمان داشته باشیم، اما وقتی صحبت از داشته ها می شود دیگر به آنچه اطرافمان داریم توجه نمیکنیم و نداشته هایمان را در ذهن مرور میکنیم.

چهار جام هنگامی که احساس دلسردی و بی تحرکی می کنید ظاهر می شود. شما احساس می کنید که هیچ راه حلی در وضعیت کنونی برای شما وجود ندارد. زندگی راکد شده و به نظر نمی رسد چیزی شما را خوشحال کند. شما احساس بی تفاوتی می کنید، صرف نظر از آنچه اتفاق می افتد، چه روز خوب باشد و چه بد، هیچکدام برای شما مهم نیست. چهار جام میخواهد بشما یک ارزیابی در رفتار را پیشنهاد دهد تا بتوانید خود را از این وضعیت خارج کنید. راه حل احتمالاً درست در مقابل شماست، دست موجود در کارت راهی را برای شما فراهم می کند، اما شما آنچه دست تقدیر برایتان فراهم آورده بی توجهید و میخواهید خودتان حلال مشکلاتتان شوید.

شما باید انگیزه ها، غرایز و افکار خود را جستجو کنید تا دوباره اشتیاق لازم را پیدا کنید.

معنی چهار جام در یافتن منافع واقعی شما و تلاش برای تحقق آنها است. زندگی ما کوتاه است و گاه یکنواخت، اما باید برای زندگی کردن هدف خود را پیدا کنیم.

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه بدون این چیزا ۱ صدم قدرت اون بالاییم نیست پس فقط محض سرگرمی ببینش و به خودش توکل کن تا راه ...

تروخدا منم بگو 

ازدواجم نزدیکههه 

اگه میتونی شخصیتشم بگو اگه نه که همون بالایی و جواب بده لطفاااا🙏🏼🥲💕♥️

برا من بگیر🥲🙏🏼

کارت ملکه ستاره ها

کارت، زنی را نشان می دهد که بر تخت تزیین شده ای نشسته است و سکه ای در دست دارد. اطراف او درخت های شکوفه زده و باغی سبز وجود دارد. تخت او با انواع عناصر زمین تزیین شده که او را با طبیعت و فراوانی نعمت ها پیوند می دهد. در پایین کارت، سمت راست، خرگوشی دیده می شود که نماد رضایتمندی و موفقیت است. اما خرگوشی که در پایین است هشدار می دهد که باید مراقب لغزش هایمان در کسب موفقیت باشیم.

ملکه ستاره ها بیانگر یک زن افتاده و خاکی است که وظایف زیادی را برعهده می گیرد تا مطمئن شود که خانواده اش شاد هستند. او میداند چه زمان از خود عشق نشان دهد. خانه را تمیز نگه دارد، غذاهای خوب بپزد و از فرزندانش نگهداری کند. اما این به معنی نیست که او تنها یک خانه دار است. علاوه بر همه این ویژگی های مادرانه، او میتواند نقشه های کاری (کسب درامد) را بخوبی برنامه ریزی کند و این نقشه ها را با موفقیت به پایان برساند. او فردی ساکت است و دوست ندارد درباره وضعیت مالی خود صحبت کند زیرا میترسد این موضوع زندگی او را پیچیده تر کند. او دوست دارد زندگی ساده ای داشته باشد. او فردی با دقت، هوشیار و مستقل است.

ملکه ستاره ها در نتیجه نشان دهنده یک فرد با احساسات مادرانه است، او فردی است در نزدیکی شما که میخواهد به شما کمک کند تا راه را بپیمایید و به هدف خود برسید. او نه تنها به شما عشق خواهد ورزید بلکه هر وقت احساس سردرگمی کردید، راه را به شما نشان خواهد داد. با نصایح خود، مطمئن خواهد شد که شما تصمیمات خطرناک مالی نخواهید گرفت. او قوانین و هشدار ها را یادآوری خواهد کرد؛ که همگی درس هایی هستند که او در زندگی شخصی خود یاد گرفته است. او زنی خودساخته است و میخواهد شما نیز فرد دانا و مستقلی باشید تا بتوانید افرادی چنین مسولیت پذیر تربیت کنید. این وظیفه شماست که متوجه شوید چه کسی از اطرافیانتان در نقشه ملکه ستاره ها ظاهر شده است، سپس از رهنمودهایش استفاده کنید.

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
تروخدا منم بگو ازدواجم نزدیکههه اگه میتونی شخصیتشم بگو اگه نه که همون بالایی و جواب بده لطفاااا🙏🏼� ...

اول اینکه بدون این چیزا ۱ صدم قدرت اون بالاییم نیست پس فقط محض سرگرمی ببینش و به خودش توکل کن تا راهو نشونت بده❤️

کارت میگه دوست داره و گاهی چیزایی میگه که از خجالت گونه هات سرخ میشه

مشکل مالی در ادامه زندگی واستون پیش میاد و ی مقدار سخت پیش میره اما صبور باشید اوکی میشه

❤️

اول اینکه بدون این چیزا ۱ صدم قدرت اون بالاییم نیست پس فقط محض سرگرمی ببینش و به خودش توکل کن تا راه ...

به من پیام میده یا زنگ تا دو روز اینده؟

میشه بگی اصلا خواب خوراک ندارم

من کی مامان میشم ؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

میشه برای من بگیرید لطفا 

به نیت اینکه باردار هستم یاخیر چند روز دیگ موعدمه ولی دل اشوبم

سلین