2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 230703 بازدید | 1993 پست

عزیزم اینکارایی که شما واسش میکزدید و اون مخبتا هیو وقت کسی براش نمیکنه وکمنر زنی اینارو الان انجام میده دیگه ن ک انجام نده ولی این زیادی بوذ

ماشالا میگی خوشگل و خوش هیکلی ب خودت برس

جوری ک شک کنه تو برا ی انقدر ب خودت میرسی بزار فکرش دریکر بشه بزار مغزش بپوکه

مو رنگ کن

باشگاه برو حتما 

حالا گاهیم غذا بددرسن کردی گاهیم ب زندگی کمتر رسیذی اشکال نداره بزار فک کنه می‌تونی از بچام بزنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده روز که دماغش تو گچ بود قاشق قاشق تو دهنش سوپ ریختن ولی روزی که رفت گچشو باز کنه منو پیچوند و گفت ...

عزیزم تو عشق بهش ندادی تو زیادی رو دادی بهش زیادی پروش کردی زیادی دم دستش بودی اونم بی لیاقت بوده

عمرا از این کارا بکنم برای شوهرم...خیانت بکنه که مرده زندشم برام مهم نیست اصلا زنه بیاد بگه طلاق بگیر از خدا خواسته طلاق میگیرم میگم اقرار کن که خیانت کرده شوهرم با تو من راحت طلاق بگیرم 

اسی منم سینه هام خیلی کوچیکه بزور سایز60میشه چیکار کنم تو الان سایز سینت اوکی شد؟

75 هستم 

بچمو شیر میدادم استخون شدم 

قرص گین آپ اصل خریدم یک ما خوردم بدنم و هیکلم فوق العاده شد 

تو عروسی یکی از اقوام پشت سرم میگفتن که فلانی به باسن ژل زده هه

اگه این متنایی ک نوشتی همشو انجام دادی باید بگم‌ادما رو محبت زیادی هار میکنه و نصف تقصیر خیانتشم خودتون بودین عزیزم 

چه مرد چه زن باید حد تعادل بهش محبت کرد 

جوگیر بشن همین میشه