2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 230826 بازدید | 1993 پست
حالا کنار از این بحث خدایی شماهاهم این کارایی که من واسه شوهرم میکردم رو واسه همیراتون میکنین؟

نه... من هیچ کدوم از کارهای که شما میکنید رو انجام نمیدم.... من هیچ کس وابستگی ندارم... قبلا غصه میخوردم چرا رمانتیک نیستم چرا اینقدر خشک وجدی ام.... الان خدارو شکر میکنم... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

حالا کنار از این بحث خدایی شماهاهم این کارایی که من واسه شوهرم میکردم رو واسه همیراتون میکنین؟

بله من خیلی بیشتر از این کارا برای همسرم کردم ولی خیانت کرد اونم جنسی پنج ماهه میگذره تنها چیزی که بهتر نشده حال منه💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسم دعا کنید التماستون میکنم من حالم خیلی خرابه فاجعه یعنی اسم دخترتون فراموش کنی به خدااااا قسم من ...

شما اینجور میگی من هم داغون شدم یادمه وقتی فهمیدم رمز گوشیم فراموش کردم حتی شماره همسرم هم فراموش کردم باهاش کار داشتم رفتم از رو سند ماشین تو برگه ها شماره اش  پیدا کردم نوشتم با گوشی همسایه زنگ زدم

مادر منم خیانت دید سر سه تا بچه .. ولی شرایط طلاق نداشت مثه شما 

از کمبودشون نیست استارتر ، یه بار یکی بهم گفته خیانت لذت داره نمیتونن حسش نکنن ..مگر کسی خیلی با وژدان و باشرف باشه که خودداری کنه 

مامانم هیچوقت با بابام مثه قبل نشد .. الآنم میگه مثه یه تیکه گوشت خامه جلو چشام ، همین 

تموم امیدش ماییم 

شماهم هیچوقت نمیتونی فراموش کنی ، فقط یه کارایی واسه خوب کردن حال خودت انجام بده تا به مرور کمرنگ بشه ، راهی جز صبوری کردن نیس

همین وقت گذروندن با بچه ها خودش آرامش بخشه 

سعی کن یه ساز یاد بگیری .. به شدت خوبه پشیمون نمیشی 

ایشالا که حل سه مشکلت🩵

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

عزیزم خیلی ناراحت شدم و با هر خط از تاپیکت قلبم شکست💔💔

میدونم الان چقدر به هم ریختی و حال خوبی نداری ولی خواهش میکنم همه سعی خودتو بکن که برات بی ارزش بشه.. ازش بخواه و تهدیدش کن که دیگه از این کارا نکنه ولی اگه میبینی مث شوهر من ذات نداره بیخیال باش. 

با غصه خوردن فقط خودت نابود میشی.. چرا یه نفر دیگه عشق و حال کنه و تو خودتو نابود کنی؟ اگه شرایط طلاق داری یه روز هم معطل نکن... ولی اگه نمیتونی جدا بشی بیخیال باش

منم این روزارو تحربه کردم.. یبار از شدت حرص و غصه سه روز کمرم درد داشت.. خود شوهر بی معرفتم میگفت این درد عصبی هس به جونت افتاده

تصمیم دارم حالا که نمیتونم جدابشم بیخیال باشم. چون نمیخام بچه هام دعوای مارو ببینن.. نمیخام بچه هام اذیت بشن.. نمیخام خودم با فکروخیال به هزار درد دچار بشم و یه روزی سکته کنم بیفتم گوشه خونه، هیچکی نگام نکنه💔

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اسی منم دقیقا مثل توام ولی نمیدونم چرا دلم برات خیلی سوخت

چون همدردی..  میدونی الان چقدر داره اذیت میشه

مث من💔

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

اونوقت یه تاپیکی بود گفته بود چه کاری کردید که نمیتونید به کسی بگید  یه نفر اومده بود گفت با یه مرد متاهل دوست شده بود که طرف هم مرده بود، یه سریا اومدن بهش فحش دادن ، یه سریا اومدن گفتن چرا بهش فحش میدید خودش میدونه ،چرا نمک رو زخمش میزنید ، ( که قطعا اونا هم مثل اون زن هرزه بودن) 

اخه هرزه های ول گرد ببینید چه میکنید با زندگی یه نفر . 

( هرزه رو هم با زن ها هستم هم با مردها )

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲