2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 231997 بازدید | 1993 پست

خب همه تا حدودی به آقایون میرسیم .. ولی اینکه دیگه همیشه نوکر و چاکر باشیمم خوب نیست ..

اسی یه چیز بگم نمی‌دونم درسته یا نه ..اون زنیکه رو باید با تهدید اینکه به شوهرت میگم و اینا پوستشو میکندی ..

ولی نباید مستقیم به شوهرش میگفتی.. خیلی کار خطرناکی کردی این چیزا بوی خون میده چطور نترسیدی

هم خطر اونو تهدید می‌کنه هم شوهرتون رو

به نظرم خیلی عجولانه زنگ زدی به همسرش

خودت باید پروندشو میبستی

اسی دو تا بچه کوچیک شیر به شیر زن و مرد رو مدتها می‌تونه از هم دور کنه 

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده .... زمان حلال مشکلاته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربون خدا برم که سر منو از تو برف دراوردذ و بیدارم کرد

فقط چون گفتی این  خونه رو خشت به خشتش رو زحمت کشیدی پس حق بچه‌بچهات  از خونت نرو.  بزار اون اشغال هر کاری میخواد بکن برای تو که مرد. عزاداری تو که کردی آروم که شدی بلند شو از خدا کمک بخواه فقط برای بچها و خودت زندگی  کن.    اینجا به همه خانوم  ها.  میگم. عبرت بشه براتون.  هیچ وقت صد خودتون رو برای مردها نزارین  تاریخ نشون داده جنبه ندارند

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

خداب دلت ارامش بده منم بعددوسال اززندگیمون خیانت دیدم درحدتلفنی خیلی حالم بدبودشایدباورت نشه بخشیدمش ولی بعدسه سال ن زخم قلبم خوب میشه ن ذهنم فراموش میکنه انقدافسرده شدم ک باحرف زدن عادیم گریه ام میگیره ولی بیش ازحدخوبی کردن اشتباه محضه 

کاش مردها قبل از ازدواج دوره ی زندگی زناشویی و‌همسرداری میگذروندن، کاش میفهمیدن ارزش همسرشونو و کاش انقد احمق نبودن…. 

درسته زنهایی هم هستن که قدر شوهرشونو نمیدونن و قلبشونو میشکنن، ولی واقعیتش اینه ۷۰-۸۰ درصد مشکلات زناشویی از سمت مرد  هستش. اخه نامرد، حداقل وفادار باش، حداقل خیانت نکن و قدر داشته هاتو بدون. مگه چقدددددر سخت میتونه باشه؟ این همه مردها به زنهاشون بی توجهی میکنن، محبت نمیکنن، یا طبعشون سرده، زنها برن خیانت کنن؟؟؟ به همین راحتی؟؟؟ کاش میشد اون دردی که زنها با خیانت شوهرشون میکشن، خودشونم بکشن و بچشن، اونوقت حالشون دیدنی بود…

کاش مردها قبل از ازدواج دوره ی زندگی زناشویی و‌همسرداری میگذروندن، کاش میفهمیدن ارزش همسرشونو و کاش ...

به نظرم همون زمان که دماغشو عمل کرد باید اسم شوهرشو از شناسنامش خط میزد اخه چه معنی میده مرد دنبال دماغ عملی باشه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

راستی خانوما اینم یاد بگیرین، انقدر خودتونو برای شوهراتون نکشین، برای قناعتتون، از خودگذشتگیتون، مهربونی بیش از حدتون، از جونتون مایه گذاشتنتون، هیچکسسسس مدال بهتون نمیده. فقط خودتون از بین میرین. هیچ مردی هم نمیاد ازتون تشکر کنه.

قدر خودتونو بدونین تا قدرتونو بدونن.

اره منم بدم میاد، مگر اینکه شکل دماغ افتضااااااح باشه و خیلی خیلی بزرگ

اصلا معنی نداره خواهر من مرد باید دنبال یه لقمه نون حلال باشه چه معنی میده مرد دنبال خوشگل کردن خودش باشه😒😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴