2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 231929 بازدید | 1993 پست
ای بابا بخدا نمیخوام الکی دلداریت بدما اما خیلی این ماده های هرزه زیاد شدن شاید واقعا گول ...

نه خواهر دون پاشیدن کجا بود 

هر روز صبح اول این پیام صبح بخیر می‌فرستاد واسش تو پیرینت ها هست 

انگار جز واجباته هر روزش بود که صبح ساعت 8 شروع کنه پیام دادن

بختت سیاه نبودنمیدونم چرا به خودت فرصت تجزیه تحلیل ندادیانقدر سریع از ازدواج اول افتادی توی دومی و ب ...

اخه نمیدونی چقدر اطرافیان نیش و کنایه و زخم زبون و شماتت و... میکردن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا این حرفا چیهخدا بزرگه اشکالی نداره با صبوری میتونی مشکلتو حل کنی. ببین میدونم سخته میدونم دی ...

انشالله امیدوارم 

اره واقعا آشپزخونه ای که کاشی های رو خودم سیمان ریختم پشتتش حالا یه ژنه دیگه بیاد توش آشپزی کنه نننننننننه

شوهرم فکر کنم سردشه پتو رفته کنار پیچیده به خودش 

آلاله مگه من میذاشتم این بشر روش باز بمونه پتو رو می‌کشیدم یدونه بوس از پیشونیش میکردم 

ولی انگار الان عین سیمان چسبیدم تو جام ....

وااای چرا همتون گریتون میگیره چون میفهمید که این حرفا از ته دلم اومده بیرون

هممون خانمیم به هر حال درک میکنیم وقتی یکیو از ته قلبت دوست داری و همه کار براش انجام میدی ولی همچین کاری باهات میکنه چه حسی داره حتی اگه تجربه ش نکرده باشیم. فقط امیدوارم اون زنیکه که این کارو با زندگیت کرد خیر نبینه تا لحظه ی مرگش عذاب بکشه کثافت عوضی. سعی کن رو خودت تمرکز کنی عزیزم میدونم چقدر سخته و طول میکشه که دوباره خوب بشی ولی تمام تلاشتو بکن قوی بمونی💕

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

هممون خانمیم به هر حال درک میکنیم وقتی یکیو از ته قلبت دوست داری و همه کار براش انجام میدی ولی همچین ...

انشالله که خیر نمی‌بینه 

خدا به زمین گرم بزنتش 

ممنونم انشالله با دعای خیر شما عزیزان دل حال دلم خوب بشه