2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 22918 بازدید | 428 پست

وای چشمام اشکی  شد منم برا اون حیوون اینکارا رو میکردمم گریههههههه. کاش فقط بمیرههههههههههه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همتون ممنونم که واسم وقت گذاشتید و پست تایپ کردید و آرومم کردید و از خدا واسم آرامش خواستید 

ازتون ممنونم بابت همدردی هاتو 

ازتون ممنونم که باعث شدین برخورده سبک بشم 

الهی که خدا واستون بسازه 

دوستتون دارم 

نمیدونم اعتقاد داری یانه ولی سر نماز برات دعوامیکنم زندگیت جوری قشنگ بشه که همه چیز رو فراموش کنی ول ...

شدید اعتقاد دارم 

اینکه خیانتش رو فهمیدم هم لطف خدا بوده که منو بیدار کرد که بیشتر از این خودمو فداش نکنم 

یک دنیا ممنون و سپاسگزارم 

شدید اعتقاد دارم اینکه خیانتش رو فهمیدم هم لطف خدا بوده که منو بیدار کرد که بیشتر از این خودمو فداش ...

برات ایت الکرسی و حمد خوندم سرنمازم دعا میکنم همه چیز درست میشه خواهری

درس امروز: یاد بگیرید که ته خیانت باید جدایی باشه

شما نمیتونید با آدمی که به رسمیت نمیشناستتون بمونید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی