2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8656 بازدید | 370 پست

خب حدااقل سر این ماجرا هم که شده کاری کن بخشی از اموالشو بزنه به نام خودت یا بچه هات بعید نیست ازش بازم تکرارش کنه یه پشتوانه مالی به هر حال باید داشته باشی

خدا به دلت ارامش بده امیدوارم دوباره بهتر از قبل سرپا شی  ❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی بمیرم..میدونم چی میگی..ولی همه ی این جریانا واینکه تو بخای فراموش کنی وباهاش کنار بیای بستگی به ...

فکر نکنم چشم آب نمیخوره 

فکر می‌کنه زیاد به زن خوبی کنه و نازشو بکشه غرور و مردونگیش به باد می‌ره هرچند که الان رفته و مردونگیش نمونده ازش

یه روز چوبش میخوره اون با ارزشترین داراییش رو از دست داد دارایی که با میلیاردها پول هم نمیشه خرید ع ...

بله موافقم همیشه مردایی که خیانت میکنن خانوماشون اتفاقا خوب هستن من دیدم به چشم.... عزیزم اگه خیانتش در حد جنسی نبود یبار ببخشش فرصت بده بهش خودشو ثابت کنه اخرین تلاشتم براش بکن

بله موافقم همیشه مردایی که خیانت میکنن خانوماشون اتفاقا خوب هستن من دیدم به چشم.... عزیزم اگه خیانتش ...

باهاش موندم اما دیگه نمیتونم بهش محبت کنم 

دوستدارم برم بغلش کنم 

اما اون نفرت و اون شماره ها که اول صبح به اون ژنه صبح بخیر فرستاده اون پیچوندناش و دروغ های یادم که میاد منو فرسخ هلال درو می‌کنه از اغوشه این بسر

عاقبت آدمای خیانتکاری که خودم با چشمام دیدم

واقعا کسایی که دیدم چندتاشون از نزدیکام بودن چندتاشونم از آشناهامون واسه همین مطمئنم آدمای خیانتکار عاقبت خوشی ندارن دیریازود نتیجه کارشونومیبینن

یه زن خیانتکار تو فامیلامون بود که سرطان گرفت فوت کرد تازه قایمکی ازشوهرش دوس پسرگرفته بودکه اجل مهلتش نداد

بازم یه مرد خیانتکار بود توفامیلامون که اونم سرطان گرفت و تو جوونی فوت کرد با یه زن چندین سال بود ریخته بود روهم ،زنش خیلی نفرینش میکردکه گرفتتش

یه زن خیانتکار دیگه تو فامیل داریم مطلقه بود قایمکی حدود ده سال صیغه یه مردزن وبچه دار شده بود ازش یه بچه ام داره خلاصه اون مرد بعداز ده سال  ولش کرد و رفت تمام هست ونیستشم به نام زن خودش زد واین زن مطلقه داره میسوزه از حسادت افسردگی گرفته یه بچه ام رو دستش مونده..

بازیه زن دیگه از اشناهامون سالها پیش هووی یه زن دیگه شد شوهره انقدر زجروعذابش داده انقدر بی محبت بود و ادم سردو یخی هست که اینم افسردگی شدید گرفته مدام تو فاز خودکشیه حالش همیشه خرابه ..من میدونم آه اون زن اینو گرفته  چون زندگی اونوبا چندتا بچه از هم پاشوند 

دوباره یه پسر خائن دیگه میشناسم که به یه دختری چندسال بود قول ازدواج داده بود وخلاصه ازش همه جور سواستفاده ای هم کرده بود یهو دختر رو ول کرد و دختره داغون شده بود هر روز آه ونفرین تا اینکه یه روز پسره با داداشش دعوای شدید میکنن و داداشه باچندین ضربه چاقو میزنه میکشتش

یه پسر دیگه ام همین میشناسم تو اشناهامون پنج سال با یه دختری دوس بود بعد رفت با یه دختر دیگه ازدواج کرد خلاصه این دخترو نابود کرد دختره تو عروسیش حتی اومده بود با چشم گریون شاهد ازدواجش بود خدا شاهده چهار سال بعدازاینکه ازدواج کرد ماشین بهش زد فوت کرد

اینو بدونیم که خیانت تاوان داره خیلی سخت هم تاوان داره..تاثیرات خیلی خیلی بدی در زندگی وآینده آدما داره

به تک تک ایه های قران قسم که تمام اینایی که نوشتم و سرنوشت این ادمای خائنو باچشم دیدم وحقیقت محض بود که گفتم

وقتی دل یه نفرو میشکنیم وقتی یه زندگی رو خراب میکنیم و ازهم میپاشونیم خدا هم یه روزی جواب اینکار مارو میده حالا دیرو زود داره  سوخت وسوزنداره ..قانون کارمارو هرگز فراموش نکن