2777
2789
رشته علوم تربیتی معمولا آموزش ابتدایی شرکت میکنمهیچی ، کتاب زیاد گرفتم منابع قدیم رو خریدم بعدش مناب ...

شما ک منابع داری تست هم‌داری ی کتاب بخون بعد تست بزن

من کتاب تست ندارم ی سری منابع اصلی دارم یکم خوندن چند وقت پیش ولی تست ندارم بزنم فعلا هم دستم خالیه ک بخرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما ک منابع داری تست هم‌داری ی کتاب بخون بعد تست بزنمن کتاب تست ندارم ی سری منابع اصلی دارم یکم خوند ...

ن منم تست ندارم جز همون اراه ک ی چنتا تست تهش هست ، اصن تو مغزم نمیره😑

برای معلم هایی ک تدریس داشتن ب نسبت هرسال ی ضریب ۱.۲ دهمی فک کنم یا ی همچین چیزی نصیبشون میشه تا سقف ...

اگه ضریب بدن بهشون برا ماهایی که سابقه نداریم امیدی نیست؟ شما سابقه داری؟ 

تعداد این معلم‌ها خیلی زیاده؟؟

اگه ضریب بدن بهشون برا ماهایی که سابقه نداریم امیدی نیست؟ شما سابقه داری؟ تعداد این معلم‌ها خیلی زیا ...

چرا امید نباشه ، امید هست 

بله تعدادشون خیلی زیاده ولی اونی ک ۱۰ سال سابقه داره شاید توی تدریس مصاحبه از پسش بر بیاد ولی واسه ازمون کتبی بعید میدونم چیزی بارش باشه چون کتبی اصلا منابع مناسبی نیستن حتما باید منابع رو خوند ک بعید میدونم معلما بتونن و وقت کنن بخونن

یجورایی معلمایی هستن ک علمشو ندارن ولی تواناییشو دارن ، و مهم هم ازمونه دیگه ،شما زیاد بخونید تا نمره بیشتری بیارید

اگه ضریب بدن بهشون برا ماهایی که سابقه نداریم امیدی نیست؟ شما سابقه داری؟ تعداد این معلم‌ها خیلی زیا ...

اگ لحاظ بشه خیلیا اعتراض میکنن

چون اکثرا ابتدایی درس دادن تو غیرانتفاعی ها

نه رشته مختص خودشون

ی معلم بسیاااااار خوب میشناسم ولی اصلا ازمونی شرکت نکرده میگه باید بدون ازمون مارو بگیرن 

یا میشناسم دو سه نفر سابقه دار ک اصلا ضریب رو منفی زدن اینارو اگ ۵۰ درصدم ک نمره بهشون اضافه بشه بازم حد نصاب رو نمیارن🤦‍♀️🤦‍♀️

بنظرم اینم شاید درنظر بگیرن اونا ک تدریس ابتدایی داشتن واسه اموزگاری لحاظ میشه ن رشته دبیری

ولی انگار فقط سابقه مهمه 

یعنی طرف میتونه با سابقه ۵ سال تدریس در ابتدایی دبیری شرکت کنه